Skip to main content

Europa FM, prelungire de licenţă pentru 15 staţii regionale. Vot CNA în unanimitate

 
Europa FM, prelungire de licenţă pentru 15 staţii regionale. Vot CNA în unanimitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis: prelungire de licenţă pentru pentru 15 staţii regionale ale reţelei Europa FM. CNA a hotărât astăzi, în unanimitate, să prelungească aceste licenţe cu încă nouă ani (perioada valabilităţii unei licenţe, potrivit Legii audiovizualului).

Publicitate

Europa FM a solicitat prelungirea licenţelor audiovizuale pentru 15 staţii regionale, din reţeaua naţională. Acestea ar fi expirat, pe rând în lunile următoare, astfel:

  • Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Tulcea - 24 ianuarie 2019
  • Petroşani, Târgu Jiu - 2 februarie 2019
  • Bistriţa, Comăneşti, Focşani, Gheorgheni, Negreşti-Oaş, Suceava, Ştei, Zalău - 7 februarie 2019
  • Reşiţa, Vişeul de Sus - 23 februarie 2019

CNA a fost informat şi de schimbarea lui George Zafiu din funcţia de director de programe al postului de radio. Ciprian Dinu a preluat funcţia de director de programe în august, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Am început noul sezon cu un nou director de programe, în septembrie. Noul director de programe este Ciprian Dinu, unul dintre cei mai vechi DJ de la Europa FM. A preluat funcţia de la George Zafiu, cel care făce şi matinalul.Am emisiuni noi în grilă, precum şi o campanie de Centenar. Inclusiv în muzică am încercat să adaptăm programul la Centenar, am făcut un top cu cele mai frumoase 100 de cântece româneşti”, a spus reprezentanta Europa FM la CNA.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • actorul 43 actorul 43
    Europa Fm a pierdut mult deoarece sa politizat foarte mult in ultima vreme

Trimite un comentariu

sus