Skip to main content

Europa FM, prelungire de licență pentru 15 stații regionale. Vot CNA în unanimitate

 
Europa FM, prelungire de licență pentru 15 stații regionale. Vot CNA în unanimitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis: prelungire de licență pentru pentru 15 stații regionale ale rețelei Europa FM. CNA a hotărât astăzi, în unanimitate, să prelungească aceste licențe cu încă nouă ani (perioada valabilității unei licențe, potrivit Legii audiovizualului)

Publicitate

Europa FM a solicitat prelungirea licențelor audiovizuale pentru 15 stații regionale, din rețeaua națională. Acestea ar fi expirat, pe rând în lunile următoare, astfel:

  • Călărași, Câmpulung Moldovenesc, Tulcea - 24 ianuarie 2019
  • Petroșani, Târgu Jiu - 2 februarie 2019
  • Bistrița, Comănești, Focșani, Gheorgheni, Negrești-Oaș, Suceava, Ștei, Zalău - 7 februarie 2019
  • Reșița, Vișeul de Sus - 23 februarie 2019

CNA a fost informat și de schimbarea lui George Zafiu din funcția de director de programe al postului de radio. Ciprian Dinu a preluat funcția de director de programe în august, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.  

„Am început noul sezon cu un nou director de programe, în septembrie. Noul director de programe este Ciprian Dinu, unul dintre cei mai vechi DJ de la Europa FM. A preluat funcția de la George Zafiu, cel care făce și matinalul.Am emisiuni noi în grilă, precum și o campanie de Centenar. Inclusiv în muzică am încercat să adaptăm programul la Centenar, am făcut un top cu cele mai frumoase 100 de cântece românești”, a spus reprezentanta Europa FM la CNA. 

Citește și: 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu