Skip to main content

Cristian Dimitriu, fost șef Mediafax și News.ro, își lansează agenție de PR

 
Cristian Dimitriu, fost șef Mediafax și News.ro, își lansează agenție de PR

Cristian Dimitriu, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în presa de agenție, pornește pe calea antreprenoriatului și-și lansează propria agenție de PR, Plurivox

Publicitate

Jurnalistul a trecut de partea PR-ului în urmă cu doi ani, când a preluat funcția de Head of Corporate, la GMP PR. 

Dimitriu pornește pe noul drum alături de Cătălina Steriu, cu experiență în jurnalism și comunicare, care are 50% din business. 

„Plurivox s-a născut din dorința de a oferi un cadru de dezbatere deschis, interactiv, avizat, care să aducă beneficii tuturor celor implicați, dar și de a oferi un altfel de PR.

Suntem convinși că este nevoie de mai multe voci diferite, pentru a face lucrurile sa meargă atât în business și instituțiile statului, cât și în PR și media, și de aceea am înființat Plurivox: un concept care pune vocile împreună în evenimente și comunicare”, spun fondatorii companiei.

Carte de vizită Cristi Dimitriu

A intrat în presă în 1993, la Ziarul “Ora”, iar un an mai târziu, în 1994, a intrat în echipa agenției Mediafax, fiind pe rând reporter, șef Departament Politic, redactor șef adjunct.

A condus echipa redacțională a Mediafax din funcția de redactor-șef, în perioada 2004-2008. A preluat funcția de director general al Agenției de presă Mediafax din 2008, iar din 2011 a îndrumat din punct de vedere editorial produse media ale grupului Mediafax.

Din ianuarie 2016 până în septembrie 2017 a fost director general la Agenția de presă News.ro, după care preluat funcția de Head of Corporate la GMP PR.

A organizat și moderat, începând din 2008, peste 200 de conferințe în domeniile bancar, energie, retail, construcții, auto, agricultură, transport&logistică, IT&C, turism, precum și evenimente pe teme de competivitate economică, fonduri europene, lobby, IMM, etc. la care au participat miniștri, parlamentari, președinți ai autorităților de reglementare, șefi de companii, reprezentanți ai administrației locale, finanțiști, bancheri, avocați, consultanți, etc.

Carte de vizită Cătălina Steriu

Are peste 15 ani de experiență în comunicare, evenimente, PR, jurnalism, consultanță comercială și management, acumulata în medii profesionale  diverse, dintre care presă, diplomație, științific, business.

Și-a început cariera ca jurnalist în cadrul Agenției de presă Mediafax, după care a lucrat la Ambasada Franței în România, iar din 2010 a intrat în comunitatea de afaceri franceză, alăturându-se echipei Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România (CCIFER) ca Manager de Evenimente, unde a coordonat proiecte de evenimente de business, fiind implicată de asemenea și pe plan strategic.

În 2015, a urmat cursurile unui EMBA în cadrul Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP Europe).


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu