Skip to main content

Cristian Dimitriu, fost şef Mediafax şi News.ro, îşi lansează agenţie de PR

 
Cristian Dimitriu, fost şef Mediafax şi News.ro, îşi lansează agenţie de PR

Cristian Dimitriu, jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă în presa de agenţie, porneşte pe calea antreprenoriatului şi-şi lansează propria agenţie de PR, Plurivox.

Publicitate

Jurnalistul a trecut de partea PR-ului în urmă cu doi ani, când a preluat funcţia de Head of Corporate, la GMP PR.

Dimitriu porneşte pe noul drum alături de Cătălina Steriu, cu experienţă în jurnalism şi comunicare, care are 50% din business.

„Plurivox s-a născut din dorinţa de a oferi un cadru de dezbatere deschis, interactiv, avizat, care să aducă beneficii tuturor celor implicaţi, dar şi de a oferi un altfel de PR.

Suntem convinşi că este nevoie de mai multe voci diferite, pentru a face lucrurile sa meargă atât în business şi instituţiile statului, cât şi în PR şi media, şi de aceea am înfiinţat Plurivox: un concept care pune vocile împreună în evenimente şi comunicare”, spun fondatorii companiei.

Carte de vizită Cristi Dimitriu

A intrat în presă în 1993, la Ziarul “Ora”, iar un an mai târziu, în 1994, a intrat în echipa agenţiei Mediafax, fiind pe rând reporter, şef Departament Politic, redactor şef adjunct.

A condus echipa redacţională a Mediafax din funcţia de redactor-şef, în perioada 2004-2008. A preluat funcţia de director general al Agenţiei de presă Mediafax din 2008, iar din 2011 a îndrumat din punct de vedere editorial produse media ale grupului Mediafax.

Din ianuarie 2016 până în septembrie 2017 a fost director general la Agenţia de presă News.ro, după care preluat funcţia de Head of Corporate la GMP PR.

A organizat şi moderat, începând din 2008, peste 200 de conferinţe în domeniile bancar, energie, retail, construcţii, auto, agricultură, transport&logistică, IT&C, turism, precum şi evenimente pe teme de competivitate economică, fonduri europene, lobby, IMM, etc. la care au participat miniştri, parlamentari, preşedinţi ai autorităţilor de reglementare, şefi de companii, reprezentanţi ai administraţiei locale, finanţişti, bancheri, avocaţi, consultanţi, etc.

Carte de vizită Cătălina Steriu

Are peste 15 ani de experienţă în comunicare, evenimente, PR, jurnalism, consultanţă comercială şi management, acumulata în medii profesionale diverse, dintre care presă, diplomaţie, ştiinţific, business.

Şi-a început cariera ca jurnalist în cadrul Agenţiei de presă Mediafax, după care a lucrat la Ambasada Franţei în România, iar din 2010 a intrat în comunitatea de afaceri franceză, alăturându-se echipei Camerei Franceze de Comerţ şi Industrie în România (CCIFER) ca Manager de Evenimente, unde a coordonat proiecte de evenimente de business, fiind implicată de asemenea şi pe plan strategic.

În 2015, a urmat cursurile unui EMBA în cadrul Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP Europe).


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus