Skip to main content

Instanţa a decis: Patru ani de închisoare cu executare pentru Dumitru Dragomir şi Ioan Bendei, fostul administrator RCS-RDS

 
Instanţa a decis: Patru ani de închisoare cu executare pentru Dumitru Dragomir şi Ioan Bendei, fostul administrator RCS-RDS

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti s-au pronunţat în dosarul şpăgii pentru drepturile de televizare pentru Liga I. Ioan Bendei, fostul administrator RCS-RDS, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, informează Pro TV.

Publicitate

Alături de el, în acelaşi dosar a fost condamnat tot la patru ani cu executare şi Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sentinţa în primă instanţă vine dosarul în care Bendei a fost acuzat i-ar fi dat mită lui Dumitru Dragomir pentru drepturile de televizare a Ligii 1, menţionează sursa citată.

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2009 - mai 2011, în calitate de preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir ar fi luat şpagă 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, care atunci avea funcţia de administrator RCS-RDS.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorutz Dorutz
    Trebuia sa i muncesc lui si fiso la case ca asa avea el doleanțe si se plângea la televiziuni moarte ca otv si realitatea pt asta
  • bing bing
    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
    fac petrecere cu pastrama de bucurie
  • Mitica, RCS si milioanele de euro Mitica, RCS si milioanele de euro
    Te doare mintea ce fac astia de la RCS... In 2008 au dat 80-90 milioane euro, adica de zece sau 15 ori mai mult decit contractul anterior, de ce naiba trebuiau sa mai dea si spaga?! Ca doar Vintu si ai lui nu ajungeau la suma aia oricum... Aaaa, de fapt RCS/RDS au dat spaga ca sa le fie redus contractul cistigat la lictiatie pt ca venea criza... Deci ia sa vezi tu, neamule, cum vine amnistia peste toti astia si-i lasa si cu milioanele in conturi!

Trimite un comentariu

sus