Skip to main content

Digi către Bursă, despre cazul Mitică Dragomir-Bendei: Considerăm decizia Tribunalului Bucureşti ca fiind profund injustă, incorectă şi neîntemeiată

 
Digi către Bursă, despre cazul Mitică Dragomir-Bendei: Considerăm decizia Tribunalului Bucureşti ca fiind profund injustă, incorectă şi neîntemeiată

"Vom ataca această decizie la Curtea de Apel Bucureşti deîndată", spun cei de la Digi Communication în raportul către Bursă.

Publicitate

"Considerăm decizia Tribunalului Bucureşti ca fiind profund injustă, incorectă şi neîntemeiată", arată compania în raport.

Digi a raportat către Bursa de Valori Bucureşti hotărârea Tribunalului Bucureşti privind cazul drepturilor de televizare în care Ioan Bendei a fost condamnat la 4 ani de executare pentru complicitate la spălare de bani.

Digi Communications N.V., companie listată la Bursa de Valori Bucureşti a emis un raport conform căruia „Tribunalul Bucureşti a emis în data de 15 ianuarie 2019 o hotărâre prin care a condamnat societatea RCS & RDS S.A. în legătură cu infracţiunea de spălare de bani, aplicând societăţii RCS&RDS o amendă penală de 1.250.000 lei. Hotărârea Tribunalului Bucureşti a dispus şi confiscarea de la RCS&RDS a sumei de 3.100.000 Euro plus 655.124 lei şi menţinerea măsurii sechestrului dispusă iniţial de DNA cu privire la două imobile deţinute de RCS&RDS”

Raportul este semnat de Serghei Bulgac, director general. Bulgac a fost şi el acuzat în acelaşi dosar, dar a fost achitat prin sentinţa instanţei.

Ioan Bendei, actual vicepreşedinte al RCS&RDS şi membru în Consiliu de administraţie, a fost condamnat la pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare în primă instanţă. La fel Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, acuzat că a luat mită 3 milioane de euro de la Bendei, în cazul drepturilor de difuzare ale meciurilor de fotbal.

În acelaşi raport este menţionat faptul că Serghei Bulgac (Director General şi Preşedinte al consiliului de administraţie al RCS&RDS), Mihai Dinei (administrator al RCS&RDS), Alexandru Oprea (fost Director General al RCS&RDS) au fost achitaţi de către DNA.

„Considerăm decizia Tribunalului Bucureşti ca fiind profund injustă, incorectă şi neîntemeiată. Soluţia Tribunalului Bucureşti nu este finală şi nici executorie, o decizie finală în acest caz urmând a fi emisă de Curtea de Apel Bucureşti.

Vom ataca această decizie la Curtea de Apel Bucureşti deîndată. În speranţa că se va asigura celeritatea judecăţii din apel şi pentru a se evita tergiversarea soluţionării finale a cauzei, avem încrederea că Tribunalul Bucureşti va finaliza motivarea scrisă într-un termen rezonabil.

Reiterăm în mod fermfaptul că RCS&RDS, Integrasoft S.R.L., cât şi foştii şi prezenţii administratori au avut o conduită corectă şi conformă cu dispoziţiile legale, astfel cum am susţinut încă de la începerea acestei investigaţii. Ne exprimăm încrederea în justiţia din Româniaşi într-o soluţionare corectă a dosarului în apel”, scrie Digi în raport.

Textul integral al raportului, în continuare:

Citeşte şi:

Instanţa a decis: Patru ani de închisoare cu executare pentru Dumitru Dragomir şi Ioan Bendei, fostul administrator RCS-RDS

Cum au dat Digi 24 şi Digi FM cu condamnarea lui Mitică Dragomir şi a directorului Bendei

ActiveWatch condamnă decizia CNA în cazul Realitatea TV: „E un semnal de alarmă. CNA şi-a suspendat misiunea de garant al interesului public”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • filip filip
    @ssi @circo:
    decizia justitiei a fost criticata intr-o comunicare oficiala, nu tocata zilnic pe tv, ca in cazul preferatelor dvs RTV si A3. In plus, mancati maro cu frauda: aduceti dovezi.
  • ssi ssi
    Ha ha ha.... deciziile justuitiei sunt bune numai cand ii ard pe altii. Cand ne ard pe noi la buzunar nu mai sunt bune si sunt injuste sau comandate politic. Ia mai mergeti voi in p**a mea de *** securiste. Tot imperiul vostru de carton a fost construit doar pe FRAUDA.
  • circo circo
    parcă deciziile justiției nu se criticau. nu așa spuneau deontologii de la digi și de la alte trusturi ?

Trimite un comentariu

sus