Skip to main content

Perfect imperfecții. Emma Zeicescu și Claudiu Popa, vloggeri de ocazie. În saună, în piscină, în jacuzzi, în mașină

 
Perfect imperfecții. Emma Zeicescu și Claudiu Popa, vloggeri de ocazie. În saună, în piscină, în jacuzzi, în mașină

VIDEO. El și ea se mângâie tandru, în jacuzzi, cu ...picioarele. El și ea se bălăcesc, fericiți, în piscină. El și ea, în cadre la saună, până se aburesc lentilele camerei. El și ea mănâncă. El și ea dansează, înăuntru și afară (unde el testează rezistența unui ponton printr-o căzătură zdravănă).

El și ea sunt realizatori de televiziune. De știri. Sunt Emma Zeicescu (TVR 1) și Claudiu Popa (Realitatea TV), cuplu care și-a deschis, mai nou, vlog. Se numește „Perfect Imperfecții”, iar momentan pe acesta sunt încărcate trei clipuri. 

Publicitate

Numele canalului de Youtube este inspirat de titlul emisiunii pe care Emma Zeicescu o face la TVR 1, Perfect Imperfect. La ora publicării acestui articol are 22 de abonați și 1,659 de vizualizări. 

VIDEO - Cum a fost Revelionul nostru in Bulgaria/ Vlog 03

La jumătatea lunii noiembrie prezentatoarea a revenit pe sticlă, după o lună de absență în care a avut concediu medical. Absența de pe post a venit la scurt timp după apariția în spațiul public a acuzației de deținere de droguri, emisă de către DIICOT. 

Reamintim că cei doi oameni de televiziune au fost implicați toamna trecută într-un scandal cu droguri. Mai exact, au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu pentru deținere de droguri de risc. Ulterior, procurorii au decis clasarea cauzei în respectivul dosar. 

Citește și:

GALERIE FOTO.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sint președinți si oameni care apar in Forbes care au fumat. Nu inteleg de unde excesul asta de moralitate intr o tara plina de betivi
  • S-a ieftinit cumva iarba? Nu de alta, dar nu cred ca altfel isi permiteau la jacuzzi!
    Sau mai au ceva rezerve din marfa lui Oreste?
  • Si cand te gandesti ca astia 2 sunt vedete oameni de tv realizatori moderatori whateva...Gizas!! Drogurile ca drogurile da ce emisiuni fac...iti faci cruce cu 2 maini.
  • Mai lasati-ne si cu obositii astia doi...cand au intrat in belele s-a scris despre Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa...iar acum sunt, din nou impreuna. Ca prin minune. Alte subiecte mai interesante chiar nu aveti ?
  • Ai vazut daca au scapat de doasar pt joint-uri. Acum sunt veseli! Intrebarea e cum au scapat de dosar daca aveau droguri asupra lor? Raspunsul e simplu: au turnat dealer-ul.
  • Astia doi in loc sa raspunda pt fumurile din capatanile lor fac pe vlogerii prin bg. Asta i tara, cu astia defilam... si fumam, fumam...
  • Tot șmenul ăsta care i se permite doamnei (și) de TVR este strigător la cer. Denumirea emisiunii dânsei, care nu depășește vreodată rating 0.5, este o ***. Când ăia de la RealitateaTV s-au prins de poantă, i-au dat papucii.

Trimite un comentariu