Skip to main content

Cine cântă la Eurovision? Aflăm în februarie. Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei anul trecut, înlocuită de un nume nou, reprezentant al PSD în conducerea TVR

 
Cine cântă la Eurovision? Aflăm în februarie. Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei anul trecut, înlocuită de un nume nou, reprezentant al PSD în conducerea TVR

Marea finală a selecţiei naţionale Eurovision se va decide pe 17 februarie, anunţă reprezentanţii TVR. Totodată, Iuliana Marciuc, cea care a condus în ultimii trei ani delegaţia României la Eurovision, a fost înlocuită de un nou nume.

Publicitate

Este vorba despre Smaranda Vornicu-Shalit, fiica omului de televiziune Tudor Vornicu, în prezent membru în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea PSD. Vornicu a mai fost, vara trecută, şi director al festivalului Cerbul de Aur, dar şi parte din juriul evenimentului. Ea a făcut parte, în calitate de om de comunicare, din delegaţia de 18 oameni care a mers la ediţia de anul trecut a Eurovision, de la Lisabona (lista, AICI).

Paginademedia.ro a trimis reprezentanţilor TVR întrebări despre motivul înlocuirii Iulianei Marciuc de la conducerea delegaţiei şi dacă această schimbare are legătură cu eşecul de anul trecut al reprezentanţilor României.

Postul public a răspuns:

„Numirea doamnei Vornicu la conducerea delegatiei României este o decizie managerială.”

Smaranda Vornicu-Shalit (foto dreapta), despre numirea în fruntea delegaţiei Eurovision:

„A fi desemnată ca parte a echipei TVR pentru proiectul Eurovision 2019 este o onoare şi o mare responsabilitate. Îmi doresc ca experienţa acumulată cu prilejul Festivalului Internaţional “Cerbul de Aur” să fie pusă în sprijinul împlinirii acestui vis comun al nostru, al tuturor, fie că vorbim despre artişti şi fani, despre publicul larg şi despre organizatori. Cu toţii ne dorim cel mai bun rezultat posibil pentru România în finală de la Tel Aviv!”

Selecţiei Naţională Eurovision debutează la Iaşi, în Sala Polivalentă, pe 27 ianuarie 2019, când vor fi desemnaţi primii finalişti ai concursului. Spectacolul Eurovision va continua la Arad, pe 10 februarie, unde juriul şi telespectatorii vor califica alte şase piese pentru finală, eveniment ce se va desfăşura la Sala Sporturilor „Victoria”.

Finalistul se va decide pe 17 februarie, într-un eveniment care va avea loc la Bucureşti.

Dan Bittman, Mihai Trăistariu şi Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent” 2017, se numără printre semifinaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision România. Lista integrală a semifinaliştilor Eurovision 2019, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    oricum trei tari si-au ales deja reprezentantii! franta l-a ales pe bilal hassani care a devenit cunoscut in urma unui cover a lui aya nakamura djadja! piesa lui se numeste roy! spania a ales-o pe maria villar cu piesa muerdeme! si belgia pe eliot vassamillet cu piesa care nu se cunoaste deocamdata abia in februarie va fi anuntata:)) in februarie ce coincidenta! ne vom afla si noi reprezentantul sau reprezentanta pentru eurovision! la noi am observat ca toate sunt frumoase ca sunt papusi bunaciuni etc :)) asta este dar vin pe criteriul doar ca sunt frumoase si atat! ca vocea:)) mai putin:)) doamne! da asta-i concurs de frumusete! nu de cantece melodii! la eurovision poti sa fii cum vrei! cu orientari sexuale! gras slab! nu conteaza!
  • anonim anonim
    dar fiti sigur ca nici xandra xonia teodora dinu nicola sau mihai traistariu! nu ne vor reprezenta! eu mi-am ales favoritii! bella santiago si laura bretan! astea doua au cele mai mari sa ne reprezinte! nu mici!
  • anonim anonim
    acum la eurovision pe site-ul strain! domina mirela boureanu vaida:)) ba da asta ce sanse are! e o distrusa! ar trebui sa ii aminteasca cineva ca nici in 2014! nu a castigat selectia! si probabil nu ca probabil! mirela boureanu vaida nu ne va reprezenta!
  • anonim anonim
    pe laura bretan! trebuie sa o vedem ca pe un diamant! ca este o tanara speranta! la anul! o sa participe si aia fara maini! fara picioare! saraca! batuta de soarta colo! dar iata ca va participa! in fine un diamant am avut si anul trecut! pe dora gaitanovici! care i s-a dat putine sanse la preselectii! ma gandesc ca la fel poate pati si laura bretan desi pe site-ul strain eurovision! are voturile cele mai multe! fata de altii! sigur eu as fi preferat si pe bella santiago! care evident are si ea niste sanse! dar nu stiu! am impresia ca concursul asta e unul de bufoni clovni prosti *** etc la cum se voteaza alege! daca asa este si in strainatate! e jale mare! oricum nu avem noi cantareti! cantarete! de mare valoare! iar acolo se voteaza politic! doar 90% din fani sunt lgbt! ori bdsm! asa ca nu stiu cand vom castiga noi vreodata! dar e bine sa fim optimisti pozitivi:)) decat negativisti sau pesimisti:)) uneori e posibil sa ne ajute:)) cine stie:)) sa fie chiar asa:)) cum se zice spune:)) ca vom castiga:)) si nu vom pierde:)) mihai traistariu nicola xandra xonia teodora dinu sa isi i-a gandul! ca nu ne reprezinta anul acesta! solutia este laura bretan sau bella santiago! atat!
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    TVR nu mai are nici bani de hîrtie de copiator, insa arunca bani pentru propagandiștii PSD gen Gradea, Vornicu.
  • Doru Baciu Doru Baciu
    Cred că Smaranda Vornicu ar putea întocmi fara probleme o teză de doctorat despre metodele eficiente de tragere a covorului de sub picioare.
  • Iulian Iulian
    Cu tot respectul ptr tvr (e o televiziune decenta)toata echipa in frunte cu directorul general cu consiliul de administrație trebuie scchimbata sunt paraleli in materie de tv si sa nu fie slugile ciumei rosii mai ales tvr 1 acolo trebuie lucrat mult !
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Smaranda Vornicu e cea care l-a adus pe bani grei pe Gabriel Garko. Iar Gabi a tepuit TVR.
  • Livia Pila Livia Pila
    Eu cred ca pentru a-și arata fidelitatea fata de PSD Smaranda va cere ca delegația României sa evolueze la Ierusalim.
  • Sonia Gheorghe Sonia Gheorghe
    Doar o coincidenta ca pe doamna Vornicu o cheamă și Shalit și ca finala are loc la Tel Aviv? GEICA
  • Livia Pila Livia Pila
    ***
  • Doru Baciu Doru Baciu
    Ce pregătire în televiziune are doamna Vornicu in afara de faptul că e fiica cui e, că e omul PSD și un tupeu fără margini?
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    Trebuie sa te cheme Doina Gradea, sa ai tupeul ei ca să ii dai pe mina iarăși Smarandei Vornicu o manifestare precum Eurovision. Doamna Vornicu încheiat contracte păguboase, i-a dat bani degeaba lui Gabriel Garko. Acum se crede specialista în televiziune. E o impostor pesedista.
  • livia pilă livia pilă
    Aceasta Vornicu este complet lipsită de bun simț. Se catara pe cadavrul tatălui. Care nu a fost doar om de televiziune, ci si ofiter de Securitate. Are cu ce se lauda tovarăsa pesedista Smaranda care a ratat si Cerbul de Aur.
  • anonim anonim
    laura bretan va fi probabil! noi am mai mers pe opera in 2013! cu cezar ouatu! eu asa nu prea sunt fan opera:)) imi plac pop rock sau hip-hop! orice decat manele! eu sincer as fi preferat pe bella santiago nu stiu de ce:)) poate pentru ca avem nevoie cumva de o noua eleni foureira? mda cred ca da! xandra xonia nu au nici o sansa doua ***! una care cand vine slaba cand vine grasa! si poarta si aceleasi tinute! cealalta nu e nici macar romanca! e australianca! mihai traistariu vad ca nu se lasa a mai fost da cine l-a bagat in seama:)) mirela boureanu vaida marea cantareata:)) teodora dinu la fel:)) buna da cam tipa:)) dan bittman ma bucur ca s-a retras! si-a dat seama ca nu face fata! nu e prima persoana care face asta! si feli si lora! tot asa! nicola stiu si eu! ultima data cand a fost ne-a trimis la subsolul clasamentului! laura bretan merita! da dar o sa zica spuna lumea vai da trimitem copii frate! cred ca nu stie absolut nimeni de la ce varsta incepe selectia la seniori! de la 16 ani! pana in 15 ani esti la selectia de juniori! dupa aia numai! de la 16 ani incolo! imi pare rau si mie de iuliana marciuc! dar lasa ca nici liana stanciu nu a mai vrut tot asa! si a renuntat! lasa ca e benefica o schimbare! plus ca a facut treaba buna la cerbul de aur! daca a putut acolo! nu poate ea la eurovision! de ce sa aruncam cu noroi! daca nu e cazul! in momentul de fata!

Trimite un comentariu

sus