Skip to main content

Exatlon păstrează reţeta din sezonul trecut: Giani Kiriţă, din nou antrenor. Alături de el, Vladimir Drăghia

 
Exatlon păstrează reţeta din sezonul trecut: Giani Kiriţă, din nou antrenor. Alături de el, Vladimir Drăghia

Exatlon rămâne tot la metoda „antrenorul”. Nume vechi şi cunoscute, din sezoanele anterioare, se întorc în concurs. Este vorba despre Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă, anunţă Kanal D.

Publicitate

Primul este câştigătorul primului sezon, iar cel de al doilea concurent în primul sezon şi antrenor în cel de al doilea. Aceştia vor intra în concurs începând cu ediţia de sâmbătă, menţionează sursa citată.

Reamintim că titulatura de antrenor este un element introdus în sezonul doi al concursului în formula Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi.

Contactaţi de către Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au dorit să dezvăluie ce echipă va antrena fiecare.

Vladimir Draghia: „Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator.”

Giani Kiriţă: „Cu siguranta, experienta dobandita in cel de-al doilea sezon ma va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci intr-o perioada dificila a echipei. Ce pot sa spun este ca sunt un profesionist si ma voi dedica total, si acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se intampla. Noi eram dusmani inainte de primul sezon Exatlon, in timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne intoarcem in Republica Dominicana pe pozitii rivale. Iar eu nu am prieten in teren.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • c+- c+-
    Au ajuns la 130 de mii pe comercial la ultima emisiune si incerca sa urce spre 150-170.000. Nu cred ca o sa le mai mearga sezonul asta low cost dar vom vedea. Ce e drept e ca isi pastreaza acel 1 mil pe national, nu stiu cu cat ii incalzeste dar batalia pt locul 2 au pierdut-o pentru moment. Poate costurile de productie sint asa de mici incat cu ce castiga de la partenerul principal si putina publicitate isi scot parleala. E normal ca unele televiziuni sa tina show uri care sint la limita de break even doar pentru a-si pastra un public gata fidelizat.
  • dragos dragos
    Nici daca ar prelua emisiunile Pro-ului si ale Antenei la un loc nu m-as uita, si asta pentru ca denumirea postului m-a deranjat de la bun inceput. Prea e de canal.
  • Georgian Georgian
    De ce se merge numai pe "faimosi" in rolul de antrenor si doar pe cei din sezonul 1? Chiar nu gaseau si unul care a participat in echipa razboinicilor sa fie antrenor? Sau au ramas doar cu cei doi ce se tin de Kanal si de Exatlon sa le ia banii si restul si-au dat seama de magariile care au fost facute in sezoanele trecute. Sau de ce nu au adus concurenti din sezonul 2, poate erau unii mai buni ca ei. Pana la uram Giani nu a excelat pana la final, nu e vreun castigator sa fie adus sezon de sezon. Dar se pare ca in continuare primul sezon a fost varful maxim pentru cei de la Kanal si incearca ca in tot ce tine de Exatlon sa mai aiba si concurenti din acel sezon care a adus emisiunea pe culmile succesului. Pacat ca dupa tot ce s-a facut in finalurile din cele doua sezoane e greu sa iti mai revii ca si audienta. Probabil vor mai avea o sansa daca vor face imediat dupa acest sezon unul de All Stars in care sa mizeze mai mult pe concurenti din primul sezon si poate ca atunci vor mai scoate din audientele din primul sezon.
  • Gomez Gomez
    Vreți să luați câte o bomboană în gură ăștia care înjurați Kanal D? Sau câte două?
  • geo geo
    Cam repede intra in "scena" antrenorii. Audientele sunt chiar asa de slabe incat au fost atat de disperati sa il readuca pe G. Kirita ?
  • bing bing
    ce zice kanal d poate poate mai ridica punctul de rating

Trimite un comentariu

sus