Skip to main content

România contra Ungaria. La Exatlon. Prezentatorul emisiunii din Ungaria a concurat la Dakar, unul din cele mai dure raliuri din lume

 
România contra Ungaria. La Exatlon. Prezentatorul emisiunii din Ungaria a concurat la Dakar, unul din cele mai dure raliuri din lume

România și Ungaria se duelează și la Exatlon. Kanal D va difuza o confruntare între echipa de Exatlon a României și cea a Ungariei astăzi, de la ora 20:00. 

Prezentatorul emisiunii Exatlon Ungaria este om de televiziune și comentator de Formula 1, cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Laszlo Palik s-a remarcat și prin faptul că a terminat pe locul 18, unul dintre cele mai dure raliuri din lume, Dakar. În anul 2008 a primit titlul de Motociclistul Anului în Ungaria.

Publicitate

Este prima ediție de acest fel din noul sezon, iar Faimoșii și Războinici, rivali în competiție, trebuie să facă front comun împotriva concurenților din Ungaria, care au un avans de aproape doua saptamani in concurs. 

Printre adversarii din țara vecină se numară Fodor Rajmund, un dublu medaliat olimpic la polo, Miklos Ungvari, medalit olimpic si triplu campion European la judo sau Renata Rakoczi, campioana mondiala la kickboxing.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • razvanele tata,dar tu cand ai de gand sa inveti pentru BAC?
    ai zis ca ai 18 ani; nici nu ai iesit bine din liceu si deja ceri audientele?
  • Moderatori, chiar este absolut indispensabil sa-l postati pe acest razvan cerand de 10 ori pe zi audientele? Nu obositi, nu va inteapa la ochi, la degete? In alta ordine de idei, este Dakar si nu Dakkar. Daca nu avem cultura generala, hai sa verificam pe google, dureaza fix 10 secunde.
  • De frica audientelor care tot scad , deja incep cu cele internationalele , dupa cum arata echipa Ungariei cred ca romanii o ia pe coaja urat de tot ,

Trimite un comentariu