Skip to main content

Filme și seriale noi în februarie pe HBO și HBO GO. Brexit, cu Benedict Cumberbatch, Modern Family, Luther și John Oliver

 
Filme și seriale noi în februarie pe HBO și HBO GO. Brexit, cu Benedict Cumberbatch, Modern Family, Luther și John Oliver

Noutățile lunii pe HBO și HBO GO. Filmul lunii pe HBO este Brexit, o producție despre culisele campaniei pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cu Benedict Cumberbatch în rol principal. 

HBO va mai mai difuza Deadpool 2 și un film despre viața personală a lui Pablo Escobar, cu Javier Bardem și Penélope Cruz (filmele sunt și pe HBO GO). 

Publicitate

La capitolul seriale, HBO și HBO GO vor aduce Academia Asasinilor, seria 10 din Modern Family, High Maintenance, Sirena (II), Luther (V) și Creatorii. 

Detalii despre serialele noi de pe HBO, în luna februarie, pe PaginadeSeriale, AICI 

Filme noi pe HBO în februarie 2019: 

BREXIT - Difuzări: 3, 4, 7, 9, 21, 22 februarie

Benedict Cumberbatch interpretează rolul principal în această dramă despre ce s-a întâmplat în culisele campaniei referendumului pentru Brexit.

DEADPOOL 2 - Difuzări: 10, 11, 13, 16 februarie

Mercenarul mutant Wade Wilson, Deadpool, adună o echipă de mutanți ca să protejeze un băiat cu abilități supranaturale care este urmărit de cyborgul Cable.

IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR (cu Javier Bardem și Penélope Cruz) Difuzări: 24, 25, 27, 28

Povestea adevărată a celebrului Pablo Escobar care a omorât mii de oameni, a făcut miliarde de dolari și a trăit o poveste de dragoste cu cea mai faimoasă jurnalistă din Columbia.

FATHER FIGURES - BASTARZII - Difuzări: 16, 17, 22

Frații Kyle și Peter află că mama lor i-a mințit despre tatăl lor decedat și se hotărăsc să-l găsească pe bărbatul misterios, iar totul se transformă într-o călătorie plină de dezvăluiri.

12 STRONG - CEI 12 INVINCIBILI - Difuzări: 1, 4, 20, 21

O unitate a forțelor speciale este aleasă să fie prima echipă americană trimisă în Afganistan după 11 septembrie. Filmul spune povestea misiunii periculoase în timp ce americanii fac echipă cu un general ca să-i atace pe talibani și pe Al Qaeda.

BRAD'S STATUS - STATUTUL LUI BRAD - Difuzări: 9, 10, 15

Când Brad își însoțește fiul pe coasta de est, vizita îi provoacă o criză de încredere. Brad are o carieră plină de satisfacții și o viață confortabilă, dar lucrurile nu sunt așa cum și-a imaginat că vor fi când era la colegiu.

LOVE, SIMON - CU DRAG, SIMON - Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23

Toată lumea merită o poveste de dragoste. Dar pentru Simon Spier, de 17 ani, este puțin mai complicat: încă nu le-a spus prietenilor și familiei că este homosexual. Plus că nu știe identitatea colegului de care s-a îndrăgostit online.

PROIECTUL BRESLIN/HAMILL - Difuzări: 21 februarie

Acest documentar spune povestea lui Jimmy Breslin și a lui Pete Hamill, scriitori geniali și tribuni ai clasei muncitoare care au definit o eră a jurnalismului în ultima parte a secolului XX.

THE OSLO DIARIES - Difuzări: 7 februarie

În 1992, când relațiile dintre israelieni și palestinieni erau din ce în ce mai proaste, o întâlnire ilegală între autoritățile celor două părți a avut loc în spatele ușilor închise în Oslo și a schimbat Orientul Mijlociu pentru totdeauna.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Vedeți că serialul Luther nu are niciun sezon nou, cel pe care îl pomeniți voi in articol, Nr. 5 este vechi, de anul trecut. A fost și în decembrie pe HBO GO, sezonul 5 din Luther. Rectificați informatia!

Trimite un comentariu