Skip to main content

Filme şi seriale noi în februarie pe HBO şi HBO GO. Brexit, cu Benedict Cumberbatch, Modern Family, Luther şi John Oliver

 
Filme şi seriale noi în februarie pe HBO şi HBO GO. Brexit, cu Benedict Cumberbatch, Modern Family, Luther şi John Oliver

Noutăţile lunii pe HBO şi HBO GO. Filmul lunii pe HBO este Brexit, o producţie despre culisele campaniei pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cu Benedict Cumberbatch în rol principal.

Publicitate

HBO va mai mai difuza Deadpool 2 şi un film despre viaţa personală a lui Pablo Escobar, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz (filmele sunt şi pe HBO GO).

La capitolul seriale, HBO şi HBO GO vor aduce Academia Asasinilor, seria 10 din Modern Family, High Maintenance, Sirena (II), Luther (V) şi Creatorii.

Detalii despre serialele noi de pe HBO, în luna februarie, pe PaginadeSeriale, AICI

Filme noi pe HBO în februarie 2019:

BREXIT - Difuzări: 3, 4, 7, 9, 21, 22 februarie

Benedict Cumberbatch interpretează rolul principal în această dramă despre ce s-a întâmplat în culisele campaniei referendumului pentru Brexit.

DEADPOOL 2 - Difuzări: 10, 11, 13, 16 februarie

Mercenarul mutant Wade Wilson, Deadpool, adună o echipă de mutanţi ca să protejeze un băiat cu abilităţi supranaturale care este urmărit de cyborgul Cable.

IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR (cu Javier Bardem şi Penélope Cruz) Difuzări: 24, 25, 27, 28

Povestea adevărată a celebrului Pablo Escobar care a omorât mii de oameni, a făcut miliarde de dolari şi a trăit o poveste de dragoste cu cea mai faimoasă jurnalistă din Columbia.

FATHER FIGURES - BASTARZII - Difuzări: 16, 17, 22

Fraţii Kyle şi Peter află că mama lor i-a minţit despre tatăl lor decedat şi se hotărăsc să-l găsească pe bărbatul misterios, iar totul se transformă într-o călătorie plină de dezvăluiri.

12 STRONG - CEI 12 INVINCIBILI - Difuzări: 1, 4, 20, 21

O unitate a forţelor speciale este aleasă să fie prima echipă americană trimisă în Afganistan după 11 septembrie. Filmul spune povestea misiunii periculoase în timp ce americanii fac echipă cu un general ca să-i atace pe talibani şi pe Al Qaeda.

BRAD'S STATUS - STATUTUL LUI BRAD - Difuzări: 9, 10, 15

Când Brad îşi însoţeşte fiul pe coasta de est, vizita îi provoacă o criză de încredere. Brad are o carieră plină de satisfacţii şi o viaţă confortabilă, dar lucrurile nu sunt aşa cum şi-a imaginat că vor fi când era la colegiu.

LOVE, SIMON - CU DRAG, SIMON - Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23

Toată lumea merită o poveste de dragoste. Dar pentru Simon Spier, de 17 ani, este puţin mai complicat: încă nu le-a spus prietenilor şi familiei că este homosexual. Plus că nu ştie identitatea colegului de care s-a îndrăgostit online.

PROIECTUL BRESLIN/HAMILL - Difuzări: 21 februarie

Acest documentar spune povestea lui Jimmy Breslin şi a lui Pete Hamill, scriitori geniali şi tribuni ai clasei muncitoare care au definit o eră a jurnalismului în ultima parte a secolului XX.

THE OSLO DIARIES - Difuzări: 7 februarie

În 1992, când relaţiile dintre israelieni şi palestinieni erau din ce în ce mai proaste, o întâlnire ilegală între autorităţile celor două părţi a avut loc în spatele uşilor închise în Oslo şi a schimbat Orientul Mijlociu pentru totdeauna.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Marcel averescu Adi Marcel averescu
    John Oliver e chiar bun. Mult peste badea ce se face sau s-a facut în to vreodata
  • George George
    Vedeți că serialul Luther nu are niciun sezon nou, cel pe care îl pomeniți voi in articol, Nr. 5 este vechi, de anul trecut. A fost și în decembrie pe HBO GO, sezonul 5 din Luther. Rectificați informatia!

Trimite un comentariu

sus