Skip to main content

Libertatea: Cozmin Gușă și Sebastian Ghiță, fotografiați împreună la Belgrad

 
Libertatea: Cozmin Gușă și Sebastian Ghiță, fotografiați împreună la Belgrad

O fotografie în care patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, apare alături de Sebastian Ghiță, la Belgrad, a intrat în posesia Libertății. Cei doi apar într-un salon, stând pe scaune, alături de alte două persoane. 

În imagine se poate vedea clar fața lui Cozmin Gușă, în timp ce Sebastian Ghiță stă cu spatele, având în mâna telefonul.

Publicitate

Cozmin Gușă a confirmat informația pentru Libertatea. Totodată, el a povestit întâlnirea și la România TV, postul fondat de Sebastian Ghiță. că la întâlnire a participat și Dan Andronic, proprietarul EVZ, și că au discutat lucruri legate de media.

Patronul Realitatea TV a făcut referire, printre altele, la televiziunile de știri care și relația lor cu distribuitorii de de cablu. 

Amintim că omul de afaceri Sebastian Ghiță se află în Serbia din 2017. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un băiat deștept și fidel de *** (Tolo) le-a dat peste bot unor atârnători politici (Gușă și Andronic) și unui repudiat al ***ului (Ghiță). Asta ar fi un fel de rezumat al întâmplării. Mai pe larg, poporul se poate întreba câtă mizerie morală poate încăpea în cei trei tovarăși de șpriț care pe față se bălăcăreau mai an ca la ușa cortului iar acum caută să se alieze din posturi de negustori media cu audiențe minuscule.
    Declarațiile de ciubucari ale lui Gușă și Andronic sunt jalnice încercând să inducă ideea că-s urmăriți de forțe obscure (ceea ce e clar, am scris mai sus), când de fapt marea lor problemă e lipsa de scrupule și zoaiele în care se scaldă. E ca și când nevasta te prinde cu alta și tu îi reproșezi că n-are încredere în tine!
  • Pai nu au batut astia doi palma sa ii rupa televiziunea lui vantu in doua si sa il bage in puscarie? Iata dovada.
  • Asta e nivelu presei din Romania, se face si desface de niste burtosi descendenti securisti pe interese comune de haita. Nivelul ala intii de management asteapta acasa cu sulfetul la gura, ordinele de la sefi...

Trimite un comentariu