Skip to main content

Lili Sandu, noua coprezentatoare a lui Vladimir Drăghia la FanArena. „Bravo, ai stil” se mută la altă oră şi în alte zile

 
Lili Sandu, noua coprezentatoare a lui Vladimir Drăghia la FanArena. „Bravo, ai stil” se mută la altă oră şi în alte zile

Lili Sandu, fosta concurentă a show-ului Exatlon sezonul doi, va fi coprezentatoarea lui Vladimir Drăghia. Cei doi vor prezenta emisiunea FanArena, care dezbate subiecte din competiţie.

Publicitate

Producţia revine săptămâna viitoare la Kanal D, mai exact luni, 14 ianuarie, de la ora 23:15. Va fi programată în fiecare luni şi marţi, de la ora 23:15.

Lili Sandu o înlocuieşte pe Ilinca Vandici, care a început filmările pentru noul sezon Bravo, ai stil! Emisiunea de fashion va fi reprogramată în grila Kanal D, după debutul FanArena. Se va vedea de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00.

Show-ul prezentat de Ilinca Vandici a debutat la finalul anului şi era programat de luni până joi, de la ora 22:30

„Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. Exatlon a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan Exatlon si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen.

FanArena este locul unde, alaturi de invitatii mei, voi incerca sa aflu la cald tot felul de informatii legate de atletii celor doua echipe. Vom comenta situatiile ivite in concurs si ii vom cunoaste cat mai bine pe concurenti, prin intermediul apropiatilor lor, care vor veni alaturi de noi, in platou. Acest an este plin de suprize frumoase si sper sa fiti alaturi de mine pentru a le impartasi cu voi!”, a spus Lili Sandu.

FanArena este o emisiune lansată toamna trecută, în care se analizează tot ce se întâmplă în reality show-ul Exatlon.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    L-ați facut si pe Iulian Pâtea vedetă ?! Acu la fiecare emisiune e "invitat" ...de ce ? Nu se descurca focoasa asta frumoasă cu intrebarile ? Alt prezentator PREGATIT nu este ??? Dubios sistem ,da ?! Este pregatit profesional sa fie prezentator ? Am uitat ...suntem in Romania ,scz. Si ...apropo toti concurentii ,inca de la al doilea sezon sunt acolo prin relatii :))) aiureaaa ,pacat ca mințiți cu toții publicul in halul asta ! Puteti spune si voi ca in al treilea sezon dintre razboinici sunt doar 3 pers.care nu le-a bagat cnv. si sunt pe bune oameni de rând ??? Fiti seriosi ... asa va fi mereu in aceasta țara de ... noapte buna
  • Mirela Mirela
    Ca de obicei la meciul cu Ungaria faimoși o trag de coadă la băieți mai ales...intr.un meci internațional trebuie sa luptăm toți nu sa ne menajam...
  • mariana mariana
    Pacat ca Vladimir Draghia nu mai prezinta , era cel mai potrivit , avea intrebari la subiect si stia cum sa puna problema in orice situatie.
  • Oana Oana
    o stire din care nu se intelege nimic , nici ora de difuzare Fan Arena nici Bravo ai stil
  • observator A 1 observator A 1
    Ce nesuferita femeie...
  • hopa hopa
    V-ati grabit sa trageti concluzii. in comunicatul de la Kanal D nu scrie nicaieri numele lui Vladimir Draghia!
  • ian ian
    O alegere buna, e o femeie frumoasa si desteapta. Vandici vorbea tot timpul, compulsiv, si nu avea chimie cu Vladimir Draghia, net superior intelectual.

Trimite un comentariu

sus