Skip to main content

FOTO. Echipa „Faimoşilor”, din sezonul trei de Exatlon, e întreagă. Cine sunt cele opt nume noi: Cântăreaţa AMI, printre concurenţi

 
FOTO. Echipa „Faimoşilor”, din sezonul trei de Exatlon, e întreagă. Cine sunt cele opt nume noi: Cântăreaţa AMI, printre concurenţi

Kanal D a anunţat încă opt nume noi în echipa Faimoşilor din cel de al treilea sezon al show-ului Exatlon. Alături de atleta olimpică Andreea Arsine şi Mario Fresh, cântăreţul „crescut” de Alex Velea, anunţaţi anterior, în competiţie întră şi alte nume din industria muzicală românească sau din sport.

Publicitate

Cântăreaţa AMI (Andreea Ioana Moldovan), Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Boţoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariş, Catalina Seicaru, Ion Surdu.

Noii concurenţi din echipa Faimoşilor, în continuare:

  • Cântăreaţa AMI (Andreea Ioana Moldovan) a interpretat piese precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. De asemenea, a colaborat cu Grasu XXL la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri”.

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand, ca aceasta imperfectiunE este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine si curajul de a fi mereu autentic”, a spus Ami.

  • Costin Gheorghe are 29 de ani şi este fotbalist la echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi printre care amintim Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.
  • Andreea Mihaela Zaragiu are 32 de ani şi este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo şi este instructor de fitness si aerobic. Face parte şi din lotul national de Kempo.
  • Andrei Boţoaca are 24 de ani şi este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Este şi student la Universitatea Politehnica, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice.
  • Diana Pivniceru are 27 de ani şi este vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness. Este si instructor de fitness si e pasionata si de ski, patinaj si tenis.
  • Ciprian Mariş are 27 de ani şi este multiplu campion mondial la Kempo. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.
  • Catalina Seicaru are 25 de ani şi este instructor de fitness si aerobic, dar si model intr-o serie de reclame.
  • Ion Surdu are 23 de ani şi este campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal. Este si student in primul an la ASE, Marketing. Este originar din Republica Moldova, dar s-a mutat in Cluj de la 16 ani.

GALERIE FOTO

  • Cântăreaţa AMI (Andreea Ioana Moldovan) a interpretat piese precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. De asemenea, a colaborat cu Grasu XXL
  • Andreea Arsine are 30 de ani şi face atletism de la 8 ani. A fost nascuta in Botosani şi castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism.
  • Andreea Mihaela Zaragiu are 32 de ani şi este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo şi este instructor de fitness si aerobic.
  • Andrei Boţoaca are 24 de ani şi este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro
  • Catalina Seicaru are 25 de ani şi este instructor de fitness si aerobic, dar si model intr-o serie de reclame.
  • Ciprian Mariş are 27 de ani şi este multiplu campion mondial la Kempo. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.
  • Costin Gheorghe are 29 de ani şi este fotbalist la echipa de fotbal Academica Clinceni.
  • Diana Pivniceru are 27 de ani şi este vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness.
  • Ion Surdu are 23 de ani şi este campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal.
  • Mario Fresh, cântăreţul „crescut” de Alex Velea
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    Dintre toti faimosii abia am recunoscut unul, care era una, ami. E clar ca s a redus bugetul drastic daca e faimos un fotbalist de la clinceni. Forteza rau kanalul si ,asa cum si au luat o drastic pe comercial sezonul doi, ma tem ca cu hal de faimosi ,si o vor lua si mai rau in sezonul 3.
  • Lucian Lucian
    Wow, au revenit sefii! ***. E fleasca, nu alta! :))
  • F F
    Cred ca sunt cei mai slabi faimoși de pana acum.
  • marian marian
    Dupa ce se anunta pe alt site , Razvane cred ca au pierdut aseara sau cel putin pe timpul filmului Curierul , intre 19 00-23 pro a aut un reting de 10 la suta iar antenuta 8,1 sursa Capital sau tu nu crezi in sursa ca spun minciuni , te rog sa te uiti pe THEMATIC CHANELS sa vezi cat a scos pro cu reluari ieri toata ziua si cat a scos antenuta ta
  • Radu Radu
    unu mai necununoscut ca altu ....chiar niciuna de la Bravo ai stil ! hmmm e clar ca adevaratii campioni , vedetele adevarate din Romania se feresc , evita sa apara intr o asa mizerabila emisiune unde deja se stie castigatorul de la inceput ca si la sezoanele 1 si 2 ....si au batut joc de acest format
  • geo geo
    Majoritatea faimosilor nu sunt chiar asa de faimosi - parca in sezoanele trecute erau nume mai sonore. In afara fotbalistului destul de putin cunoscut ce azi implineste 30 de ani, frate al cantaretei Elenei Gheorghe, al lui Ami si al "elevului" lui Velea - ceilalti faimosi ar fi putut evolua la fel de bine si in echipa razboinicilor. Am impresia ca selectia competitorilor s-a facut pe repede-nainte.

Trimite un comentariu

sus