Skip to main content

VIDEO. Replică greu de imaginat în platoul Antena 3: Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu. Reacția lui Ciuvică?

 
VIDEO. Replică greu de imaginat în platoul Antena 3: Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu. Reacția lui Ciuvică?

O replică greu de imaginat în platoul Antena 3 și o reacție defensivă promptă din partea lui Mugur Ciuvică. Ce s-a întâmplat?

Publicitate

Ce a declanșat totul?

"Mai știu un partid înființat de un securist, Voiculescu. Nu Vlad Voiculescu, ci Dan Voiculescu. Așa, pe speța asta, ați putea fi foarte ușor atacabili și dvs", a spus deputatul PNL Pavel Popescu.

Mircea Badea, în cealaltă jumătate de ecran, nu a avut nicio reacție imediată. A răspuns însă, prompt și brutal, în apărarea patronului Antenei 3, invitatul permanent Mugur Ciuvică:

Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu”, i-a zis Ciuvică liberalului Pavel Popescu. 

Totul în contextul în care în platou se discuta despre partidul lui Dacian Cioloș, notează G4Media

Mircea Badea a aprobat cele spuse de Ciuvică (a mai repetat, între timp că "trebuie să fii bou"), iar Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, n-a avut nicio intervenție în cazul disputei dintre cei doi. 

„Despre speța asta am vorbit deja de peste 100 de ori. Opinia dvs. se bazează pe niște informații greșite. Nu a fost o decizie ca ar fi fost securist”, a spus Badea

Ciuvică a completat: „A fost o decizie a CNSAS că Voiculescu a dat informații, nu că ar fi fost securist.”

Dan Voiculescu a fondat în anii '90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator. În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme, notează G4Media. 

VIDEO - Momentul din platoul Antena 3, încărcat de deputatul PNL cu titlul "Despre funie, în casa spânzuratului"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Incredibil cum mint ăștia. Evident ca babele și moșii îndoctrinați le iau de bune fiindcă nu au alte pârghii de a verifica realitatea
  • Daca Voiculescu poate fi acuzat de ceva e ca a creat monstrul asta media toxic si daunator care masluieste realitati si informatii si instiga la ura. Baiatu ala de la PNL era inconjurat acolo de hiene era greu sa faci fata haitei. Acolo nu te duci nepregatit si nefortificat psihic de unu singur ca n-ai nici o sansa.
  • Deci CNSAS a spus că Voiclescu a fost securist?? Adica exact invers decat urla Ciuvica??
    Si il face ,,***,, pe invitat? Facem pariu ca CNA-ul nu va da nicio sancțiune?

Trimite un comentariu