Skip to main content

Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan şi nume de la Vocea României şi Românii au talent, printre ele

 
Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan şi nume de la Vocea României şi Românii au talent, printre ele

Pro TV a anunţat primii juraţi, din 100, care intră în show-ul „Cântă acum cu mine”. Sunt nume din industria muzicală, oameni de online, actori, entertaineri sau profesori de canto. De asemenea, din juriu fac parte şi nume care s-au remarcat în alte producţii de la Pro TV, precum Vocea Romaniei şi Românii au talent.

Publicitate

Vloggeriţa Andra Gogan, Tibi Scobiola (finalistul lui Smiley in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei"), Răzvan „Krem” Alexe (finalist „Românii au talent”), Julie Mayaya (Câştigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”), Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanţu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă sunt doar câteva dintre numele care vor juriza show-ul „Cântă acum cu mine”, în această primăvară la Pro TV.

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare şi să cânte alături de concurenţii. Aceştia nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentaţie, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanţii reuşesc să o creeze pe scenă.

Reamintim că show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar pe Loredana jurat principal. Marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dalien dalien
    Sunt totusi nume destul de bune, avand in vedere ca trebuie platiti toti cei 100, si ca, fiind atat de multi, nu vor avea prea mult screen time! Majoritatea sunt oameni profesionisti si talentati, cu ani de muzica in spate, chiar daca unii dintre ei nu sunt foarte vizibili in media. In "juriul" acesta nu se cauta "vedete" care sparg la box office, nici nu s-ar putea acest lucru. Rolul lor este sa se ridice in picioare si sa cante cu concurentii, nu sa se certe intre ei ca la alte emisiuni ;)
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Andra Gongan? M-am prapadit de ras! Ce sa faci cu pitigaiata aia? Televiziunile au nevoie de ciudati proaspeti? Penibil!
  • Allex Allex
    Bomba este ca, va fi si Andreea Marin in juriu..
  • Miu Miu Miu Miu
    Andra Gogan...vaiii nu mai pot :D

Trimite un comentariu

sus