Skip to main content

Pro TV a dat startul filmărilor de la Ferma, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare

 
Pro TV a dat startul filmărilor de la Ferma, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare

Pro TV a început filmările pentru Ferma. Emisiunea de tip reality va avea loc într-o zonă izolată din munții României și vor participa 18 concurenți. Data la care va fi difuzată Ferma nu a fost încă anunțată.

Reamintim că „noua Fermă”, care înlocuiește formatul Ferma Vedetelor, difuzat în trecut de Pro TV, va fi prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Publicitate

Mihaela Rădulescu: Voi fi alături de ei și la bine, și la greu. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influențez. Aici viața e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeți, în zăpadă, în frig, în condiții cu care cei mai mulți dintre ei nu sunt obișnuiți.

Cine sunt concurenții la Ferma?

Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu sunt cei 18 care vor sta izolați în munți pe parcursul filmărilor.

Citește și:

Primii concurenți la noua „Fermă” cu Mihaela Rădulescu: Brigitte Năstase, Kamara, Miss România 2016 și o fostă concurentă Survivor

O fostă concurentă de la Exatlon și câștigătorul Românii au talent, printre noii concurenți de la „Ferma”

Ultimii concurenți de la Ferma: Jorge, Vali Bărbulescu, interpreta piesei „Bilionera” și Cream

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai frate fetele ale care se fac de ras cu Pastrama ,ma gandesc fiind jurnaliste se fac de ras dar ma gandesc ca fac show in rest totu e de *** , ce *** zici ca e desene animate
  • Ma intreb ...daca unii comentatori ( este evident care ) au trecut examenele la limba Romana. In lumea televiziunilor exista PRO TV si restul. BRAVO PRO !!!
  • O mare vrăjeală nu o să aveți audienta fata mea rata Și ferma nu înseamnă supraviețuire că nu ești în război așa că urâtul ăla nu-și are locul ferma e cu animale tractoare cai etc nu supravietuire
  • O sa fie la concurenta cu Asia Express. Ramane de vazut cine o sa castige "batalia" audientelor. Daca au renuntat la nea Rata, cred ca porneste cu un mare minus aceasta emsiune.

Trimite un comentariu