Skip to main content

VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc așa vocea. Mi-aș dori să fac și dublaje de desene animate”

 
VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc așa vocea. Mi-aș dori să fac și dublaje de desene animate”

VIDEO. Ferma, emisiunea Mihaelei Rădulescu de la Pro TV, a fost relansată total nu doar când vine vorba de format sau de prezentatori. Emisiunea a venit și cu un narator nou, omul de radio Răzvan Exarhu.

Publicitate

Realizatorul matinalului de la Rock FM a explicat, în cadrul Interviurilor 10 de ani de Paginademedia.ro, de ce a intrat în proiectul de la Pro TV, ca voce din off

Exarhu: „Eu nu am făcut asta niciodată. În sinea mea, copil fiind, mi-am dorit foarte mult să fiu actor de teatru de păpuși, așa cum a fost tatăl meu. Mi-aș dori foarte mult să fac dublaje de desene animate.”

A povestit si despre ce presupune noul său rol. Pe scurt, primește niște texte pe care trebuie să le nuanțeze întro notă personală. 

Exarhu: „Pe măsură ce va evolua emisiunea o să încerc să fiu un povestitor care să creeze un strat de intensitate.”

În sezonul trecut, naratorul de la Ferma Vedetelor era Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV.

Din interviul cu Răzvan Exarhu, la 10 ani de Paginademedia: 

Petrișor Obae: Am remarcat că ești voce la emisiunea Ferma, de la Pro TV. 

Răzvan Exarhu: Da. Mi s-a părut interesant. Eu nu am făcut asta niciodată. În sinea mea, copil fiind, mi-am dorit foarte mult să fiu actor de teatru de păpuși, așa cum a fost tatăl meu. Am avut și o încercare, care din fericire nu a reușit. Mi-aș dori foarte mult să fac dublaje de desene animate. N-am făcut până acum. 

Propunerea asta de casting, de la Pro TV, mi s-a părut foarte interesantă, mai ales că legătura dintre mine și Ferma nu este una vizibilă. Chiar nu mă vezi acolo. Mi s-a părut foarte mișto să îmi verfic abilitățile astea și să îmi folosesc vocea într-o zonă în care nu am fost niciodată. O singură dată am mai făcut un audiobook după o carte de povești pentru copii, gen Harry Potter. 

Mi se pare mișto să poți să participi de la distanță la poveste. Eu primesc niște scripturi. Știu ce se întâmplă în mare și încerc să nuanțez. Pe măsură ce va evolua emisiunea, o să încerc să fiu un povestior care să creeze un strat de intensitate. 

Petrișor Obae: Ai voie să îți pui amprenta? Nu-ți vine să arunci o ironie? 

Răzvan Exarhu: Lucrurile astea se vor întâmpla și e mișto. Asta e partea care-mi place și care mi se pare că merge bine, pe lângă faptul că nu am făcut asta niciodată. 

VIDEO. Răzvan Exarhu, vocea de la Ferma de pe Pro TV:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu