Skip to main content

SHARED NEWS. Crima de la Mediaș și legea privind recursul compensatoriu, cele mai importante subiecte din social media. Vlad Voiculescu: Tudorel Toader este complice la crimă

 
SHARED NEWS. Crima de la Mediaș și legea privind recursul compensatoriu, cele mai importante subiecte din social media. Vlad Voiculescu: Tudorel Toader este complice la crimă

SHARED NEWS. Repercusiunile acțiunilor ministrului Tudorel Toader au fost în centru atenției în social media.

Publicitate

Cea mai distribuită știre a zilei de marți, 14 ianuarie vine de la Digi24.ro unde o declarație a fostului ministru Vlad Voiculescu îl vizează pe actualul ministru al justiției, Tudorel Toader.

Vlad Voiculescu: „Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă (...) Eliberând mii de infractori din închisoare și strâmbând atâtea legi în favoarea infractorilor, Tudorel Toader știa foarte bine ce face. Știa probabil mai bine ce face decât nenorocitul care l-a ucis pe băiatul de 25 de ani aseară.”

Declarația vine în contextul crimei de la Mediaș. Un bărbat care a beneficiat de legea recursului compensatoriu a înjunghiat mortal un tânăr în fața unui club.

A doua cea mai distribuită știre a fost cea despre crima de la Mediaș, de pe adevărul.ro. În articol, sunt menționate infracțiunile pe care bărbatul le comisese și detaliile legii care i-au permis acestuia să poată fi eliberat condiționat.

„Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost eliberat condiţionat în luna mai 2018, după aproape 10 ani de închisoare. Rusu Marius a fost condamnat în 2010, la 13 ani de închisoare, pentru tentativă de omor şi tentativă de omor deosebit de grav, scrie în articolul de pe adevărul.ro”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

- 14854 likes & shares;

- 8925 likes & shares;

 - 4168 likes & shares;

- 2920 likes & shares;

- 2722 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu