Skip to main content

SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat ştirea zilei, cu o postare pe Facebook: „În curand, game over. România asfixiata. Noapte bună, România”

 
SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat ştirea zilei, cu o postare pe Facebook: „În curand, game over. România asfixiata. Noapte bună, România”

SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat ştirea zilei, cu o postare pe Facebook. Textul artistului este legat de societatea românească şi de sistemul politic actual. Opinia preluată de Digi 24 s-a viralizat şi a strâns aproximativ 17.000 de aprecieri şi distribuiri.

Publicitate

„Tudor Chirilă a făcut, într-o postare pe Facebook, o radiografie tristă a situaţiei în care se află acum România”, scrie ştirea publicată de Digi 24.

Chirilă a scris şi despre felul în care vede viitorul României:

„În curand, GAME OVER. Romania asfixiata. Noapte buna Romania. Se va cauta un presedinte pentru linistea noastra, asa cum ii sade bine unui popor fara rost.”, scrie Chirilă pe Facebook.

Un alt material distribuit intens pe Facebook are în centru victoria Simonei Halep contra lui Venus Williams la Australian Open.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24, „Tudor Chirilă anunţă „game over” pentru România, „un popor fără rost” compus din „şmecheri, lingăi şi săraci””

- 17.602 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Tânăra medaliată cu aur, în 2018, la Balcaniadă va reprezenta România la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. „A stat cu sufletul strâns””, de Alina Mitran

- 9.803 likes & shares;

3. g4media.ro, „Cât a recuperat Fiscul de la Felix Voiculescu în dosarul ICA: doar 9 milioane de euro din peste 60. Voiculescu a contra-atacat şi a executat şi el Fiscul că i-a poprit prea mult din pensie”, de Alin Ionescu

- 6.275 likes & shares;

4. republica.ro, „Descătuşare: Simona Halep o învinge categoric pe Venus Williams şi este în optimi la Australian Open”, de Raluca Ion

- 4.366 likes & shares;

5. biziday.ro, „Angajaţii din penitenciare îl contrazic pe ministrul Justiţiei: Criminalul de la Mediaş a beneficiat de recursul compensatoriu. Altfel, ar fi fost liberat condiţionat abia în luna mai 2019”

- 3.263 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • freddy mercuristu freddy mercuristu
    chirila presedinte!
  • Tudorel Tudorel
    Cine este TC? De ce este atat de bagat in seama? El ce stie de fapt sa faca?

Trimite un comentariu

sus