Skip to main content

SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat știrea zilei, cu o postare pe Facebook: „În curand, game over. România asfixiata. Noapte bună, România”

 
SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat știrea zilei, cu o postare pe Facebook: „În curand, game over. România asfixiata. Noapte bună, România”

SHARED NEWS. Tudor Chirilă a dat știrea zilei, cu o postare pe Facebook. Textul artistului este legat de societatea românească și de sistemul politic actual. Opinia preluată de Digi 24 s-a viralizat și a strâns aproximativ 17.000 de aprecieri și distribuiri. 

„Tudor Chirilă a făcut, într-o postare pe Facebook, o radiografie tristă a situației în care se află acum România”, scrie știrea publicată de Digi 24. 

Publicitate

Chirilă a scris și despre felul în care vede viitorul României: 

„În curand, GAME OVER. Romania asfixiata. Noapte buna Romania. Se va cauta un presedinte pentru linistea noastra, asa cum ii sade bine unui popor fara rost.”, scrie Chirilă pe Facebook. 

Un alt material distribuit intens pe Facebook are în centru victoria Simonei Halep contra lui Venus Williams la Australian Open. 

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24, „Tudor Chirilă anunță „game over” pentru România, „un popor fără rost” compus din „șmecheri, lingăi și săraci””

- 17.602 likes & shares;

2. adevarul.ro, „Tânăra medaliată cu aur, în 2018, la Balcaniadă va reprezenta România la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. „A stat cu sufletul strâns””, de Alina Mitran

- 9.803 likes & shares;

3. g4media.ro, „Cât a recuperat Fiscul de la Felix Voiculescu în dosarul ICA: doar 9 milioane de euro din peste 60. Voiculescu a contra-atacat și a executat și el Fiscul că i-a poprit prea mult din pensie”, de Alin Ionescu

- 6.275 likes & shares;

4. republica.ro, „Descătușare: Simona Halep o învinge categoric pe Venus Williams și este în optimi la Australian Open”, de Raluca Ion

- 4.366 likes & shares;

5. biziday.ro, „Angajații din penitenciare îl contrazic pe ministrul Justiției: Criminalul de la Mediaș a beneficiat de recursul compensatoriu. Altfel, ar fi fost liberat condiționat abia în luna mai 2019”

- 3.263 likes & shares.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu