Skip to main content

Teodorovici, supărat pe presa: vrea sanctionarea ziaristilor care au preluat declaraţia unui senator: „Nu e corect să dezinformezi populaţia”

 
Foto | Inquam Photos - Adriana Neagoe
Foto | Inquam Photos - Adriana Neagoe

Ministrul Eugen Teodorovici propune modificarea legislaţiei şi sancţionarea jurnaliştilor care publică informaţii neverificate, scrie G4Media, care citează Agerpres.

Publicitate

Şeful de la Finanţe a declarat că doreşte introducerea în legislaţie a unui articol care să prevadă amendarea jurnaliştilor care publică informaţii neprobate, menţionează sursă citată.

Teodorovici consideră că jurnaliştii care publică informaţii neverificate ar trebui amendaţi pentru că „Nu e corect să dezinformezi populaţia”.

Declaraţia lui Teodorovici vine în urma unei discuţii în contradictoriu cu Florin Cîţu, senator PNL, pe tema datelor din execuţia bugetară. Senatorul PNL a scris marţi, pe Facebook, că datele oficiale despre executia bugetului în 2018 ar fi „măsluite”.

De asemenea, acesta a spus că va informa Eurostat despre „manipularea indicatorilor economici in Romania”.

„Nu ştiu dacă presa este obligată prin lege să verifice înainte informaţiile şi pe urmă să le publice, dar o să verific personal acest lucru, iar dacă nu există în lege o să propun eu modificarea aceasta, inclusiv o amendă”, a spus Teodorovici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Razvane tata, aboneaza-te frumos la kantar si o sa ai audientele zi si noapte, poti sa le bagi sub perna, in nas, unde vrei tu. Nu te mai *** p-aici, esti baiat mare.
  • Livia Pila Livia Pila
    Săracul domn Orlando! Îi cedează nervii. Cred că de vina sunt desele prezente la emisiunea Romania 9 a lui Cristache-Sarmaluta.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara, doua filme bune în premiera pe Pro si Antena 1??
  • dan petrea dan petrea
    Oare nu mai sunt locuri libere la Obregia? Nu și=a platit CASS=ul ipochimenul asta care ar trebui sa isi prezinte urgent demisia. O rusine ca astfel de personaje s-au pripasit prin guvernul României.

Trimite un comentariu

sus