Skip to main content

Teodorovici, supărat pe presa: vrea sanctionarea ziaristilor care au preluat declarația unui senator: „Nu e corect să dezinformezi populaţia”

 
Teodorovici, supărat pe presa: vrea sanctionarea ziaristilor care au preluat declarația unui senator: „Nu e corect să dezinformezi populaţia”
Foto | Inquam Photos - Adriana Neagoe

Ministrul Eugen Teodorovici propune modificarea legislației și sancționarea jurnaliștilor care publică informații neverificate, scrie G4Media, care citează Agerpres

Șeful de la Finanțe a declarat că dorește introducerea în legislație a unui articol care să prevadă amendarea jurnaliștilor care publică informații neprobate, menționează sursă citată. 

Publicitate

Teodorovici consideră că jurnaliștii care publică informații neverificate ar trebui amendați pentru că „Nu e corect să dezinformezi populaţia”.

Declarația lui Teodorovici vine în urma unei discuții în contradictoriu cu Florin Cîțu, senator PNL, pe tema datelor din execuția bugetară. Senatorul PNL a scris marți, pe Facebook, că datele oficiale despre executia bugetului în 2018 ar fi „măsluite”

De asemenea, acesta a spus că va informa Eurostat despre „manipularea indicatorilor economici in Romania”. 

„Nu ştiu dacă presa este obligată prin lege să verifice înainte informaţiile şi pe urmă să le publice, dar o să verific personal acest lucru, iar dacă nu există în lege o să propun eu modificarea aceasta, inclusiv o amendă”, a spus Teodorovici. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Razvane tata, aboneaza-te frumos la kantar si o sa ai audientele zi si noapte, poti sa le bagi sub perna, in nas, unde vrei tu. Nu te mai *** p-aici, esti baiat mare.
  • Săracul domn Orlando! Îi cedează nervii. Cred că de vina sunt desele prezente la emisiunea Romania 9 a lui Cristache-Sarmaluta.
  • Oare nu mai sunt locuri libere la Obregia? Nu și=a platit CASS=ul ipochimenul asta care ar trebui sa isi prezinte urgent demisia. O rusine ca astfel de personaje s-au pripasit prin guvernul României.

Trimite un comentariu