Skip to main content

Victor Ciutacu, emisiune nouă la România TV. Când va fi difuzată

 
Victor Ciutacu, emisiune nouă la România TV. Când va fi difuzată

Victor Ciutacu va modera o nouă emisiune la România TV. Se va numi Punctul culminant, iar emisiunea va fi difuzată începând cu 7 ianuarie, de luni până joi, de la ora 21:00 la 23:00.

Publicitate

Punctul culminant este o emisiune de tip talk-show şi vine în locul jurnalului de ştiri de la România TV. Până acum, Victor Ciutacu prezenta Ediţia de seară, începând cu ora 22:00.

Anunţul a fost făcut de Victor Ciutacu pe blogul personal în care a specificat data şi ora difuzării emisiunii.

„Nu vă promit nimic. Sunt prea vechi în piaţa asta ca să vă vând marfă expirată. Iar voi prea obişnuiţi cu mine ca să cumpăraţi orice. Vă invit doar să mă urmăriţi, în fiecare seară, de luni până joi, de la 21 la 23. Şi, conform obiceiului, să comentaţi.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • H,V. H,V.
    In emisiunea de acum două seri cu Victor Ciutacu,invitatul Bogdan Ficeag a lansat o propunere,si anume: să se facă și spitale pentru proști,asa cum sunt si pentru nebuni.Bună pana la un punct.Îl spun,sub forma de epigramă: Spitale pentru proști să facem, E musai,cred,că trebuie s-avem! Dar unde vom găsi atâțea medici, Sănătoși la minte și nemolipsiți,la noi,aici?!
  • Șah Șah
    Ai dreptate
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Pai ce fajma? Ii faci concurenta lu fostu tau sef? Pai pelicanii ultrasi ce se fac? Cum isi vad ei idolii in acelasi timp? Cum mai inteleg ei care e faza si cum sa voteze PSD cand aveti emisiuni in acelasi timp? Sunt si reluari? :)) Un fel de daca doriti sa revedeti...in bucla toata noaptea sa le intre bine-n cap. De Ciutac nu spun lucruri ca nu mi se aproba comentariu, ar fi cu injurii limbaj licentios parinti si decedati :))
  • DIGI FM DIGI FM
    240p... La rezoluția asta emite România TV, nu? :)))))

Trimite un comentariu

sus