Skip to main content

VIDEO. ARHIVĂ. Cum se face un Revelion? Am fost la un Revelion cu Dan Negru

 
VIDEO. ARHIVĂ. Cum se face un Revelion? Am fost la un Revelion cu Dan Negru

VIDEO. Același concept ca în ultimii ani: cu mască, fără mască. Același prezentator: Dan Negru (ajuns la al 19-lea revelion la Antena 1). Același rezultat: cel mai urmărit program de Revelion, la distanță, pentru Antena 1.

Publicitate

Cum se produce un show de Revelion? Ce se întâmplă la înregistrarea programului? Cum poți să spui La mulți ani cu multe săptămâni înainte de Revelion? Cum îi faci pe invitați să simtă Revelionul?

Întrebări la care am căutat răspuns. La Revelionul trecut - 2018, am fost la mijlocul lui decembrie la filmări. Reluăm materialul Din culise, de anul trecut, pentru cititorii Paginademedia.ro.

Măștile de anul trecut au fost altele, dar "bucătăria" producției este aceeași.

Ce am văzut, după aproape zece ore petrecute pe platourile Revelionului Starurilor, în decembrie 2017?

- culisele producției, care s-a filmat în același studio în care se făcea X-Factor, cu Dan Negru ghid

- care este secretul pentru minutul de la miezul nopții, un secret învățat de la Valeriu Lazarov

- ce fac vedetele în pauze

- cât se filmează și cât rămâne

- cum intră în atmosferă invitații și publicul

Vezi audiențele Revelionului 2019, aici

Un articol din seria Paginademedia.ro În culise.

Prima parte: În care Dan Negru este ghidul în culisele Revelionului. Aflăm de ce e importantă poarta, mergem la machiaj, în tabăra băieților și în camera fetelor. Plus un truc de Revelion: De ce trebuie să fie gradenele incomode.

VIDEO 2: În care vedem vedetele altfel decât s-au văzut la televizor. Vedem, de fapt, ce nu s-a văzut la televizor.

VIDEO 3: În care se filmează, după zeci de ore de maraton, ultimul act: minutul de la miezul nopții. Și în care, la prima dublă, la numărătoarea inversă, s-a spus stop la ultima secundă, ca în filmele cu bombedezamorsate. La a doua dublă, a mers perfect. De ce? În material.

VIDEO 4: În care l-am prins pe Dan Negru pe platoul Revelionului - același în care s-a filmat și X-Factor - în singura pauză dintr-o lungă zi de filmări. Aflăm secretul de la miezul nopții, câte ore se filmează, cât rămâne la montaj și încercăm un răspuns la întrebarea "Dar de ce Pro TV nu a prins cu un program de Revelion?"

VIDEO 1. Tur în culisele Revelionului 2018, cu Dan Negru ghid

"Să-ți zic un secret", spune Negru. "Gradenele pe care stau invitații trebuie să fie incomode". De ce? "În zece ore de filmări pe zi, dacă ar fi confortabile s-ar moleși. Trebuie să fie incomode, să-i țină într-o stare".

Dan Negru a fost ghidul prin culise, la cabina de machiaj, în tabăra băieților și în camera fetelor.  

Prima parte. Tur In Culisele Revelionului, cu Dan Negru ghid:

Între două materiale despre producție, un scurt film cu vedetele de la Revelion, așa cum nu le-ați văzut pe post: Florin Piersic, Dan Helciug, Anda Adam, Nea Mărin Chef Foa, Rona Hartner și alții.

Ce făceau în pauze?

Partea a doua. Vedetele la Revelion, asa cum nu le-ati vazut la TV:

Pe post, minutul de la miezul nopții a fost în mijlocul Revelionului. A fost punctul culminant. La filmări, a fost ultima secvență turnată.

O filmare cu peripeții: la prima dublă, s-a spus stop - ca în filmele americane - cu doar o secundă-două înainte ca șampaniile să pocnească. De ce? Au uitat să aducă tortul.

Vedeți ce indicații primeau cei din platou și cum a decurs primul minut din 2018, tras în 2017. 

Partea a treia. Cum s-a filmat minutul de la miezul noptii:

L-am prins pe Dan Negru pe platou în singura pauză din zece ore de filmări. Un interviu pe platou, în care aflăm secretul de la miezul nopții: nu contează ce spui atunci, poți să zici orice, nimeni nu e atent. "Valeriu Lazarov m-a învățat." 

Încercăm un răspuns la întrebarea "Dar de ce Pro TV nu a prins cu un program de Revelion?"

Partea a patra. Dan Negru, interviu pe platoul Revelionul Starurilor 2018:

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Marian
  Stiu ca nu te intereseaza,ca si pe altii,si e normal,ca avem dreptul la decizie
  Dar vezi tu,sunt unele persoane care sunt interesate,poate pentru ei a fost facut articolul
  Dacă nu te intereseaza si nu iti convine, mai bine nu te uita decat sa iti faci sânge rau. Hai noapte buna
 • Prost mai esti marian, tu esti omul care le stie pe toate,vai de tine,oboseala ce esti, bai parlitule habar nu ai sa scrii,cred ca ai ramas repetent, si vi tu sa comentezi ,sa faci analize, sa critici, cand tu nu stii sa scrii! Caci pamantul degeaba!
 • Mai mile poate vrei sa zici cei intre 40- 49 de anii astia sunt tineretul care sa uitat la antenuta varanului daca aduni Antena -Rom tv sunt exact propagandisti Psd-ului in frunte cu tine asa ca nu mai abera pe aici ca nu tine votanti PSD , cei tineri cu adevarat au petrecut in strada sau in cluburi
 • eugen, tv au avut program de revelion, dar romanii , chiar cei tineri , care nu voteaza psd, au preferat antena , pt ca tvr sau kanal sunt slabi , dar la ei au fost aceeasi cantareti invidiosule protevist, la antena 500 000 de tineri, la kanal d 80 000
 • Un program de ***, la care s-a uitat minoritatea stupid people, majoritari votanti ai psd!!!
  Televiziunile sunt in mare criza, nu sunt in stare sa faca un program acceptabil de Revelion, asa ca e indicat ca sa nu se uite la tv...
 • Chiar a-ti inebunit poate nu ne intereseaza asemenea oameni aroganti si care urla ca nebunul si toata ziua se lauda ca a batut pro daca pro avea ceva spectaculos mai ziceam dar cu doua filme rasuflate nu cred ca merita sa auzim acuma non stop cu asememea om sa fim serosi nu mai putem dormi noaptea cred ca putem vedea altceva pe situl dumneavoastra nu asemenea stiri ceva audiente ,stiri mai adevarate si la obiect nu asemenea stiri horor

Trimite un comentariu