Skip to main content

VIDEO. Realitatea TV, momentul suspendării emisiei: "Fiți alături de noi! Filmați-vă în fața televizoarelor!"

 
VIDEO. Realitatea TV, momentul suspendării emisiei: "Fiți alături de noi! Filmați-vă în fața televizoarelor!"

VIDEO. Fiți alături de noi! Rămâneți cu noi în cele 10 minute! Filmați-vă la televizor! Trimiteți-ne imaginile! au fost îndemnurile moderatoarei Realitatea TV cu câteva minute înainte de ora 19.00, când emisia urma să fie oprită pentru zece minute.

Publicitate

Pe ecran, o numărătoare inversă și precizarea "Până la cenzura totală." Burtiere precum: "10 minute de doliu pentru libertate". "Realitatea, cenzurată de CNA".

Un moment care venea după o zi întreagă în care suspendarea emisiei Realitatea TV pentru 10 minute a fost subiect principal al zilei.

Paginademedia.ro a surprins momentele de dinaintea orei 19.00 și primele minute de după. Ce a fost pe post?

Reamintim că, în ședința de marți, Consiliul Național al Audiovizualului a decis întreruperea emisiei Realitatea TV pentru 10 minute, pentru modul în care a reflectat evenimentele din jurul protestelor din 10 august. Romania TV, tot pentru perioada protestelor, a fost sancționată cu 15.000 de lei. Antena 3 nu a primit nicio sancțiune. Ce au spus membrii CNA și cum a decurs ședința, aici

Ce s-a întâmplat la ora 19? Cu un minut înainte, au intrat în direct Robert Turcescu, apoi fostul membru CNA Narcisa Iorga și Denise Rifai.

Cum au fost cele zece minute de suspendare a emisiei? A fost zece minute emisia oprită?

În șapte din cele zece minute de suspendare, comunicatul CNA cu sancțiunea (pe care aveau obligația să îl prezinte, conform legii), un comunicat foarte lung, a fost citit, pe voci (filmul, în continuare).

Conform Legii audiovizualului, postul are obligația ca, timp de zece minute "să difuzeze numai textul deciziei de sancționare". Legea nu prevede dacă textul poate sau nu să fie și citit.

După cele zece minute, a urmat o dezbatere legată de decizia CNA. "Realitatea, cenzurată de CNA". În studio, printre alții, Robert Turcescu, Liliana Mincă, Narcisa Iorga, Emilian Isăilă și Rareș Negrea.

VIDEO. Realitatea TV, momentele suspendării emisiei:

Citește cum a decurs ședința CNA în care s-a decis suspendarea emisiei Realitatea, AICI

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Deci gusa a ajuns sa fie aparatorul democratiei in Romania? Asta e culmea democratiei; securistii sa apere libertatea de exprimare.
  • DODO,se vede ca esti usrist,și pupi fundul lui Gusa..adicătelea,sa ma înțelegi,un fost *** iliescian..dar,de asta nu spuneti nimic,#Rezist cu *** in cur...Gusa,cel mai *** securist,uite,domnule,ca face pe democratul,iar Rival , ,ca tot suge *** karatistului*** ,precum precupetele la piata,desi,ar trebui sa mai ia meditatii la limba romana..nu,ca nu se pricepe la limbi
  • Penibili,acelasi comportament ca pasd,deci psd se foloseste de problemele din justitie pt gratiere etc realitatea se foloseste de libertatea de exprimare
  • Ar fi fost bine sa postati niste audiente ptr intervalul 19.00 - 19.10 si dupa ca sa vedem cator romani le pasa de acest post de televiziune - cu alte cuvinte cati s-au "solidarizat" cu Rares, Gusa et comp. Apropo, Denise Rifai oare a fost bagata in priza de gesticula asa de agitat - cred ca un specialist ar putea face o analiza interesanta a cazului.
  • Unde am ajuns, plange Turcescu pentru libertate, cinste si cenzura. Dupa ce a mintit publicul ani de zile lucrand sub acoperire. Acum este marele aparator al adevarului. Tu cum cenzurai adevarul, prietene, *** Atunci erai mic si umil, acum esti Stefan cel Mare?
  • Cata drama ! Cat zbucium ! Cata fibrilatie si emulatie si ... ! Toata tara a plans in pumni....Asa facea si A3. TV au voie sa arunce in aer orice iar cand apar sanctiunile e cenzura. Nu bre nu e cenzura e frana de mana care va atrage atentia ca ati luat-o la vale.
  • nu am vazut din partea altor tv o solidaritate ! va mincati intre voi pt audienta De ce nu faceti front comun contra tv aservite psd ? asa veti fi mai puternici Lasati orgoliile Astazi a fost lovita realitatea _ miine -digi sau b1 sau nasul sau bagati-va capul in nisip Romania are nevoie de voci care sa critice nu sa preaslaveasca prostia care acum ne sufoca
  • Cele mai de succes 10 minute din istoria Falimentatii TV. O mica nedumerire.....cine e pensionarul ala cu parul alb care seamana cu Robert Turcescu?

Trimite un comentariu