Skip to main content

Membru CNA vrea reanalizarea sancţiunii de la Realitatea TV. Solicitarea, discutată chiar în ziua în care postul ar trebui să-şi oprească emisia 10 minute

 
Membru CNA vrea reanalizarea sancţiunii de la Realitatea TV. Solicitarea, discutată chiar în ziua în care postul ar trebui să-şi oprească emisia 10 minute

Publicitate

CNA ia în discuţie în şedinţa de joi sancţiunea pentru Realitatea TV, chiar în ziua în care postul at trebui să-şi oprească emisia pentru 10 minute.

Discuţia vine după Alexand Kocsis, membru nou intrat în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a decis să ceară reanalizarea sancţiunii. Kocsis a lipsit din şedinţa de marţi.

„Întrucât nu am putut fi prezent la şedinţa CNA de astăzi şi nici prin cap nu mi-a trecut că noii mei colegi ar putea da o sancţiune atât de severă postului Realitatea TV pentru evenimente vechi de 5 luni şi nejudecate atunci când ar fi avut, cu adevărat, sens, am luat decizia de a solicita rediscutarea cauzei în şedinţa de joi”, a anunţat Kocsis pe pagina sa de Facebook, marţi seara, după decizia CNA.

„Eu reprezint un singur vot şi doar votul meu nu poate schimba decizia luată astăzi împotriva Realităţii TV, dar argumentele poate vor reuşi. Am încredere în înţelepciunea colegilor mei şi în faptul că vor să scape aceasta instituţie de eticheta de instituţie puternic politizată pe care a pus-o publicul în ultimii ani. Eu unul vreau şi la mine veţi vedea consecvenţă indiferent de radiodifuzorul aflat în discuţie”, a mai adăugat acesta.

Amintim că CNA a decis în şedinţa de marţi să sancţioneze Realitatea TV cu întreruperea emisiei 10 minute, pentru mai multe abateri de la lege, în perioada protestelor din 10 august, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A1 A1
    5 stiri numai despre Realitatea! ***??
  • geo geo
    Stiai care va fi ordinea de zi dar nu ai putut fi prezent la sedinta - puteai cere amanarea discutiei ptr o sedinta la care puteai participa, daca te interesa subiectul. Ce ar fi ca dupa fiecare sedinta CNA, un membru care nu a putut participa la acea sedinta, nemultumit fiind de o decizie luata in lipsa sa intr-o anumita chestiuni, sa propuna rediscutarea acelei chestiuni. Cred ca domnul respectiv nu cunoaste regulamentul CNA daca posteaza asa ceva.
  • mile mile
    exatlon umilit aseara , de 4 ori mai slab , chefii 12 ei 3 rating

Trimite un comentariu

sus