Skip to main content

#3Seriale+. Anghel Damian, actor în serialul Vlad, despre serialele preferate: „Mi-am păstrat libertatea de a încheia ziua cu un serial”

 
#3Seriale+. Anghel Damian, actor în serialul Vlad, despre serialele preferate: „Mi-am păstrat libertatea de a încheia ziua cu un serial”

Actorul Anghel Damian, care interprează personajul lui Adrian Anuţei din serialul Vlad de pe Pro TV, a vorbit pentru PaginadeSeriale despre serialele sale preferate:

Publicitate

„Nu exista zi fără să mă uit măcar 10 minute la un serial. Mi-am păstrat libertatea de a încheia ziua cu un serial, chiar dacă vin după filmări sau spectacole, şi încerc să nu mă abat de la regula asta autoimpusă.”

Ce urmăreşte când se uită la un serial?

„Studiez perfomanţe actoriceşti, mijloace regizorale şi îmi imaginez ce se întamplă în spatele fiecărei secvenţe reuşite. Aş putea spune că în ultima perioadă, serialele au ajuns cel puţin la nivelul cinema-ului de calitate, de multe ori fiind chiar mai reuşite decât majoritatea filmelor de pe piaţă.”

Clanul Sopranos, Mad Men şi The Crown sunt unele dintre cele şapte seriale pe care Anghel Damian le-a urmărit şi care i-au şi plăcut.

Despre serialele preferate ale lui Anghel Damian, mai multe pe Paginadeseriale.ro

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Vorbeste ca un amator. Din punct de vedere al regiei, serialele încă sunt foarte departe de cinema.
  • dana dana
    abea astept serialul

Trimite un comentariu

sus