Skip to main content

Atunci când o știre prinde glas... Un primar l-a acuzat pe un ziarist de „încălcarea ordinii și liniștii publice prin articolele publicate”

 
Atunci când o știre prinde glas... Un primar l-a acuzat pe un ziarist de „încălcarea ordinii și liniștii publice prin articolele publicate”
Foto: Libertatea

Ce se întâmplă atunci când niște știri scrise provoacă zarvă în comunitate?

Publicitate

Primarul Florea din Târgu Mureș a trimis poliția peste un jurnalist pe motiv că prin știrile publicate pe site-ul msnews.ro a „încălcat ordinea și liniștea publică prin articolele publicate”, scrie Libertatea.

Astfel, Vischi Victor Catalin, proprietarul și redactor al publicației msnews.ro a primit o „invitație” la Secția de poliție a municipiului Târgu Mureș „pentru lămurirea aspectelor sesizate de către Primărie Muncipiului Tg Mureș privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu ocazia publicării unor articole

„În concepția Primăriei, exprimată pe Facebook-ul instituției, „în urma analizării mai multor materiale publicate de jurnalistul msnews.ro”, edilul a ajuns la concluzia că „vorbim de atacuri constante la adresa primarului sau a altor angajați din instituție, atacuri care lezează onoarea și demnitatea acestora”.”, completează Libertatea.

Cătălin Vischi a declarat:

„Azi nu am fost, l-am sunat pe polițist, i-am spus că știu că e un abuz, că e un sistem militarizat și execută ordine, dar că voi veni, însoțit de un avocat”

Articolul integral se regăsește aici

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu