Skip to main content

Noul sezon iUmor. Andreea Marin și chef Florin Dumitrescu, invitați speciali. Emisiunea nu va mai fi duminica

 
Noul sezon iUmor. Andreea Marin și chef Florin Dumitrescu, invitați speciali. Emisiunea nu va mai fi duminica

Show-ul de umor al Antenei 1 va reveni în această lună cu al șaselea sezon, și cu o nouă zi de difuzare. Producția va debuta pe 23 februarie, de la ora 20.00. Iar după ce Antena 1 și-a obișnuit publicul cu duminica drept zi de difuzare, acum show-ul se va vedea sâmbăta. 

Publicitate

De ce această mutare? Întrucât Antena 1 a programat trei ediții de Asia Express, show produs de Mona Segall, iar una dintre aceasta a fost programată duminica. 

În noul sezon, iUmor va avea mai mulți invitați speciali, precum Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac.

De asemenea, au avut loc și schimbări la nivel de prezentatori. Magicianul Vlad Grigorescu a părăsit emisiunea iUmor după patru sezoane în care a fost co-prezentator. În locul lui vine comediantul Dan Badea, care i se va alătura lui Șerban Copoț.

Jurații emisiunii rămân, în continuare, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” de la cei trei jurați vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

GALERIE FOTO. Noul sezon iUmor

  • Gabriel Cotabita si Cheloo
  • Andreea Marin iUmor

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu