Skip to main content

"Jurnaliștii nu scriu pentru procurori". Tolontan, mesaj după declarațiile Adinei Alberts la Cosmin Prelipceanu

 
"Jurnaliștii nu scriu pentru procurori". Tolontan, mesaj după declarațiile Adinei Alberts la Cosmin Prelipceanu

Mesaj de la Cătălin Tolontan după declarațiile făcute la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de chirurgul estetician Adina Alberts.

Publicitate

Înainte, ce a spus Adina Alberts la Digi 24?

Pe scurt, că poliția română era foarte aproape de a-l aresta pe falsul medic italian Matteo Politi - Matthew Mode, iar apariția investigației echipei lui Cătălin Tolontan în Libertatea a fost făcută pe informații "scurse prematur" către presă.

Că Poliția - care a fost sesizată anul trecut de Adina Alberts, proprietara unei clinici - "era foarte aproape de momentul în care voiau să-l aresteze".

"Nu ar fi trebuit să devină publică această informație..." a completat Cosmin Prelipceanu. "Da, așa se pare".

Mesajul lui Cătălin Tolontan pentru Cosmin Prelipceanu?

"Am văzut și noi mesajul din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu și avem un singur lucru de spus: Jurnaliștii nu scriu pentru procurori!"

Ce a spus Adina Alberts, pe larg:

"Eu am fost cea care a făcut plângere la Poliție. Am făcut declarații, s-a întocmit un dosar penal, din câte am înțeles, au început cercetările și mi s-a spus clar și am înțeles că lucrurile trebuie să rămână așa pentru că ei au nevoie de probe să întocmească acest dosar, deci nu s-a făcut public nimic, nu s-a vorbit nicăieri, nu s-a spus.

Pe de o parte, ar fi fost bine, dacă presa ar fi știut, ultimele paciente nu i-ar mai fi intrat pe mână, dar pe de altă parte, poliția avea nevoie de niște dovezi și de această perioadă de „calm”.

Într-un final, am înțeles că erau foarte aproape de a-l aresta, moment în care a apărut informația publică și aici nu știu ce s-a întâmplat."

Declarațiile Adinei Alberts au fost reluate și pe site-ul Digi 24, cu titlul "Poliția română era foarte aproape de a-l aresta pe escrocul italian. Mărturia dr. Adina Alberts, cea care l-a reclamat pe falsul doctor estetician".

De notat că materialul nu punctează nicăieri că investigația legată de falsul medic Matteo Politi, care opera sub numele Matthew Mode deși nu avea decât opt clase a fost derulată și publicată de echipa de ziariști de la Libertatea, coordonată de Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ce de prostii spune asta!
  Nu conteaza riscul la care erau supusi oamenii ci doar sa aiba militienii timp pt a se scarpina sub "cascheta".
  Vorba lu' nea Puiu!
  ***!
 • Ce nenorocita, deci ne spune ca stiau ca ala era fals, dar a mai fost lasat sa opereze cateva paciente, citez: "Pe de o parte, ar fi fost bine, dacă presa ar fi știut, ultimele paciente nu i-ar mai fi intrat pe mână"

  S-a dus marea esteticiana sa minta la teve si astia o lasa
 • De ceva timp, site-ul Digi24 s-a transformat intr-o antologie a celorlalte site-uri. Stiri copiate brutal, informatii preluate in calupuri, autori fara inspiratie, continut lipsit de noutate. Nu e de mirare ca nu citeaza de unde copiaza, fie ca e vorba fe Libertatea sau de un alt site major din Romania. Pacat! Intre televiziune si site e o mare diferenta de calibru si onoare.

Trimite un comentariu