Skip to main content

REACŢIE. "Pro TV vrea creşterea preţului." Reacţia Telekom după anunţul agresiv al Pro TV că "ar putea ieşi" din grila operatorului

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Ce spune Telekom despre decizia Pro TV de a anunţa în mod agresiv o posibilă ieşire din reţeaua Telekom?

Publicitate

„Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro Tv. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate in beneficiul clienţilor noştri, in condiţiile in care Pro TV vizează o creştere semnificativă a pretului”, au declarat reprezentanţii Telekom într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacţia Telekom vine în condiţiile în care Pro TV a anunţat pe toate site-urile sale că "ar urma să iasă din grila Telekom şi Next Gen".

Presiune fără precedent din partea Pro TV

Este pentru prima dată în relaţia dintre Pro TV şi cablişti când staţia îşi foloseşte cu o aşa agresivitate suporturile media pe care le deţine în interes comercial.

Pro TV nu numai că a anunţat că "ar putea ieşi de la 1 martie" - un anunţ făcut în timp ce negocierile se află în derulare, dar a şi "inundat" site-urile pe care le deţine cu o mulţime de bannere care poartă acelaşi mesaj.

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ. Pro TV anunţă că ar putea ieşi de pe Telekom şi NextGen

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Martin Martin
    Ce sa faci cu ,,pachetul pro"? Pro Cinema a avut ultimul film nou la infiintare, de atunci filmele din copilaria bunicilor mei. Pro X este o ceva de umplutura, nici cei din pro nu stiu sigur ce. Zi de zi reluarea reluarii reluarilor M.A.S.H; a Famliliei Bundy; a meciurilor din urma cu 6 luni si a batailor din LK de cand era Ghita adolescent, plus emisiuni cu Mihai Minciunica, reluate si ele de cateva ori pe zi, ce putem vedea? Pro 2 si Pro Gold sunt posturi tv? Nu stiam :)) MTV este praf de cand este al protv srl. Si la urma, marea basina PRO TV la care vezi ce? Stirile diminetii unde la rubrica sport vezi in fiecare zi ţâţele vreunei petarde care a trecut prin paturile unui fotbalist. Stiri despre pisica care a violat dobermanu si curca care a amenintat cu pistolul cainele de preerie. Crimele de la ora 5. Filme reluate dupa reluarile reluate de la reluarea de acum 20 de ani si un film aproape nou la 2-3 ani. La canapeluta. Ce nu stiu romanii. Bascaliile cu vocea afonilor si anti talentul romanilor. Ana pe post de manager la agentia matrimoniala si pe Moartea din Carpati dand boabe la gaini batrane de avicola. Da, sa nu uit. Pe toate posturile enumerate mai sus pauze interminabile de reclame care lungesc un film amarat de 120 de minute pana la 180 de minute. Pentru asta vor milioane de euro. Nu sunt client Telekom. Am fost si am renuntat la ei pentru ca au acelasi ADN ca cei de la Pro. Strategia este comuna, PRO vrea mai multi bani, la fel si Telekom. Scenariul este vechi si are ca scop fraierirea a peste un milion de clienti sa mai dea doi-trei euro in plus, profitul fiind impartit frateste intre cele doua compani. Asa au facut si la ultima ,,negociere". Acelasi scenariu, asta fiind motivul pentru care am plecat de la Telekom, pe atunci Romtelecom. As fi fericit daca pro si intact ar fi scoase din grila firmei care imi furnizeaza semnal tv.
  • dana dana
    sper sa nu scoata pro tv
  • Robert Robert
    Pot trăi și fără pro tv...pe Telekom ...pro tv in afara de filme...nu oferă nimik interesat...emisiuni cf slabe......Telekom .ar trebui să renunțe la pro tv......că personal nu mă interesează să am pro tv in grila de programe....respect ptr telekom
  • Robert Robert
    Pot trăi și fără pro tv...pe Telekom ...pro tv in afara de filme...nu oferă nimik interesat...emisiuni cf slabe......Telekom .ar trebui să renunțe la pro tv......că personal nu mă interesează să am pro tv in grila de programe....respect ptr telekom
  • Corina Corina
    La citi bani arunca Telekom pe fereastra cu canalu lor de sport si la ce grija NU au de abonatii in sine (mori de nervi cind ai o problema tehnica) si la ce abonamente scumpe au, at trebui sa mearga pe burta si sa nu iasa n fatza la scandal...
  • Bing Bing
    eu daca as avea putere de decizie la Telekom as azvarli pro tv din grila de programe ca pe-o masea....si a-si face economie la bugetul de achizitii
  • gigi gigi
    In afara de filmele de sambata si duminica din timpul zilei, pro tv promoveaza doar *** si vagaboantele in toate emisiunile, asa ca .... iar telekom e cea mai mare teapa dupa vodafone. Pitem trai si fara, mult mai linistiti.
  • Serkis Serkis
    Arhivă săraca de filme. Emisiuni mici. :))
    Haterii Pro-ului încă refuză să deschidă articolele cu audiențe publicate zilnic aici.
    Locul 1 in rating in 6.5/7 zile și ei zic că Pro-ul e prost. Vă uitați la tv cu ochelari de cal :))
  • Dan Dan
    Alo...musiu Com,esti pro(st)tvist fan club....care ,cele mai bune stiri...care cele mai bune filme(doar asta stii,HOME ALONE,cam saracuta arhiva de filme),care cele mai bune emisiuni?..hai fugi cu curca la raze..sau,mie-mi spui,ca rata-mpunge,când ea ,macane și fuge?
    Bănuiesc că esti vreo ***ă de pe acolo,ciocu mic,ca vorbesti ca Moise in pustiu.
  • iuliu iuliu
    Protv se bazeaza pe faptul ca un telespectator fidel emisiunilor postului, va renunta la telekom si va pleca la digi, upc,:rds etc doar pt faptul ca nu are Protv in grila.
  • Genius Genius
    Sa ii scoata si digi! Au tehnologie dar programele sunt varza. PRO X e 100% umplutura
  • dan dan
    astia de la pro au mai incercat si in trecut si au fost scosi timp de cateva zile..dupa care au acceptat si telekomul dar m as bucura de data asta sa n o faca prea se cred burcul pamantului astia daca nu s ar gandi doar la bani si doar la cei care i privesc in nr atat de mare ..
  • Asul Asul
    O sa o pateasca,ca acum 6 ani,cand tot asa au facut.Telekom i-a scos din grila si dupa vreo 3 luni ,au venit inapoi cu coada intre picioare.PRO TV pierduse circa 1.200.000 de telespectatori.
  • Mihai Mihai
    Foarte bine sa-i scoata,cablisti asa ar trebui sa actioneze,o luna out sa vedem cum vin cei de la pro cu bani la cablisti pt transmisie
  • mile mile
    ar fi timpul si rcs sa faca acest pas, sa scape de cheltuieli inutile

Trimite un comentariu

sus