Skip to main content

Dan Negru va avea co-prezentator la noua emisiune Scena Misterelor

 
Dan Negru va avea co-prezentator la noua emisiune Scena Misterelor

Dan Negru își ia coleg de platou pe „Scena Misterelor”. Este vorba despre Romică Țociu i se va alătura lui Negru în dezvăluirea vedetelor care se află în spatele măștilor, anunță Antena 1.

Romică Țociu: 

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes.

Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru, a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La Scena misterelor, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins că telespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată.”

Publicitate

Despre Scena Misterelor

Emisiunea are la bază formatul show-ului de Revelion, prezentat de Dan Negru. La Scena misterelor, două tabere formate din vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști.

Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Măștile care vor apărea pe scenă ascund în spatele lor celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, actori, sportivi și vedete de televiziune.

Fiecare ediție „Scena misterelor” va aduce în fața publicului câte trei tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măști diferite. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Dan Negru a vorbit despre format, pentru Paginademedia.ro

Deși ne plângem ca avem o piața săracă de publicitate, televiziunele din România au adus cele mai mari francize internaționale. Doar că ăia le rulează 20 de ani și noi 2 sezoane. Însă rata de eșecuri a francizelor tv a fost uriașă, pe costuri la fel de uriașe. Așa că o revenire la ideile românești e bine venită."

Citește și:

Dan Negru despre noul show cu măști: „Piața e saturată de formate de afară". Ovidiu Ioanițoaia, o potențială „mască”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Scos de la naftalina ca sa nu -l uite lumea pana la revelion ,urlatoarea ,trebuia sa-l ia pe Gadea co- prezentator asa cu expiratul de Tociu nu stiu ce va face emisiune pentru antenisti , pensionarii , sa nu uit R au scazut pentru ca aseara au fost meciuri si decat sa o vezi pe Draguseanca cum arata si cum vorbeste mai bine nu nici una din cele doua emisiuni nu sunt bune nici Ferma dar nici Drumul lui Draguseanca
 • Nu plange "Razvan Putina mile R". De "Asia Express nu zici nimic ? Si emisiunea ta a scazut fata de ziua de luni. Nu vezi bine ?
  Nu scriai pe aici ca "Asia Express" o sa fie peste noua "Ferma" pe toate target-urile ? Eu vad ca inca nu...
 • Sigur aceasta emisiune va prinde foarte bine la publicul de la sate si la pensionari. In 2012, Antena a mai facut o emisiune asemanatoare, dar n-a stralucit in audiente.
 • Nu mai plange "Razvan Putina mile R". Si vezi ca si "Asia Express" a scazut fata de luni. Nu vezi bine ?
  Ce conteaza e ca noua "Ferma" a fost peste "Asia Express". Nu ziceai tu ca o sa fie invers ?
 • D,Dorul,marian,F diferenta dintre Ferma si Asia Express a fost de 0,7 pe comercial, nu mai abera ,Ferma voastra a scazut pe toate targeturile la fel si ***!
 • Pentru tine, "Razvan Putina mile R", orice emisiune de la "Antena 1" e extraordinara...
  Apropo, vezi pe site-ul "radar" audientele de aseara. "Asia Express" a mai scazut pe comercial. Si "Ferma" a fost peste emisiunea ta.
 • Extraordinară aceasta emisiune,am vazut ceva din timpul filmarilor,este wow! Sigur va prinde bine la public!

Trimite un comentariu