Skip to main content

Dan Negru va avea co-prezentator la noua emisiune Scena Misterelor

 
Dan Negru va avea co-prezentator la noua emisiune Scena Misterelor

Dan Negru îşi ia coleg de platou pe „Scena Misterelor”. Este vorba despre Romică Ţociu i se va alătura lui Negru în dezvăluirea vedetelor care se află în spatele măştilor, anunţă Antena 1.

Publicitate

Romică Ţociu:

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut şi o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini şi cine ştie pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. Mi-a plăcut mult acest format şi cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care ştie tainele unei emisiuni de succes.

Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru, a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La Scena misterelor, vom veni în faţa telespectatorilor cu foarte multe surprize şi foarte mulţi invitaţi. Emisiunea implică o desfăşurare de forţe extraordinară şi sunt convins că telespectatorii vor fi foarte curioşi să vadă acest tandem şi această emisiune minunată.”

Despre Scena Misterelor

Emisiunea are la bază formatul show-ului de Revelion, prezentat de Dan Negru. La Scena misterelor, două tabere formate din vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti.

Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Măştile care vor apărea pe scenă ascund în spatele lor celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, actori, sportivi şi vedete de televiziune.

Fiecare ediţie „Scena misterelor” va aduce în faţa publicului câte trei tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măşti diferite. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvenţă dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Dan Negru a vorbit despre format, pentru Paginademedia.ro

Deşi ne plângem ca avem o piaţa săracă de publicitate, televiziunele din România au adus cele mai mari francize internaţionale. Doar că ăia le rulează 20 de ani şi noi 2 sezoane. Însă rata de eşecuri a francizelor tv a fost uriaşă, pe costuri la fel de uriaşe. Aşa că o revenire la ideile româneşti e bine venită."

Citeşte şi:

Dan Negru despre noul show cu măşti: „Piaţa e saturată de formate de afară". Ovidiu Ioaniţoaia, o potenţială „mască”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Lucian Lucian
  Wow, o sa aiba o audienta colosala....pe RURAL.
 • marian marian
  Scos de la naftalina ca sa nu -l uite lumea pana la revelion ,urlatoarea ,trebuia sa-l ia pe Gadea co- prezentator asa cu expiratul de Tociu nu stiu ce va face emisiune pentru antenisti , pensionarii , sa nu uit R au scazut pentru ca aseara au fost meciuri si decat sa o vezi pe Draguseanca cum arata si cum vorbeste mai bine nu nici una din cele doua emisiuni nu sunt bune nici Ferma dar nici Drumul lui Draguseanca
 • Bing Bing
  emisiune facuta pentru pensionari
 • D D
  Nu plange "Razvan Putina mile R". De "Asia Express nu zici nimic ? Si emisiunea ta a scazut fata de ziua de luni. Nu vezi bine ?
  Nu scriai pe aici ca "Asia Express" o sa fie peste noua "Ferma" pe toate target-urile ? Eu vad ca inca nu...
 • mile milogul mile milogul
  razvanele tata;nu esti ba la liceu?
  toata ziua pe paginademedia
  pregatit de BAC?
 • Expertul Expertul
  Sigur aceasta emisiune va prinde foarte bine la publicul de la sate si la pensionari. In 2012, Antena a mai facut o emisiune asemanatoare, dar n-a stralucit in audiente.
 • D D
  Nu mai plange "Razvan Putina mile R". Si vezi ca si "Asia Express" a scazut fata de luni. Nu vezi bine ?
  Ce conteaza e ca noua "Ferma" a fost peste "Asia Express". Nu ziceai tu ca o sa fie invers ?
 • R R
  D,Dorul,marian,F diferenta dintre Ferma si Asia Express a fost de 0,7 pe comercial, nu mai abera ,Ferma voastra a scazut pe toate targeturile la fel si ***!
 • D D
  Pentru tine, "Razvan Putina mile R", orice emisiune de la "Antena 1" e extraordinara...
  Apropo, vezi pe site-ul "radar" audientele de aseara. "Asia Express" a mai scazut pe comercial. Si "Ferma" a fost peste emisiunea ta.
 • R R
  Extraordinară aceasta emisiune,am vazut ceva din timpul filmarilor,este wow! Sigur va prinde bine la public!

Trimite un comentariu

sus