Skip to main content

IRONIE. „Serialul Anatomia lui Grey nu înlocuiește studiile medicale”. Diva, postare cu trimitere la cazul medicului impostor

 
IRONIE. „Serialul Anatomia lui Grey nu înlocuiește studiile medicale”. Diva, postare cu trimitere la cazul medicului impostor
Sursă foto | Observator.tv

Postul de televiziune Diva a postat un mesaj cu trimitere la cazul italianului care a pretins că este medic. Postarea vine într-o notă ironică, pentru că povestea impostorului pare desprinsă dintr-un serial, mai exact „Anatomia lui Grey” pe care Diva îl difuzează. 

Mesajul postului Diva: „Pentru a elimina orice confuzie precizăm că vizionarea serialului Anatomia lui Greuây nu înlocuiește studiile medicale de specialitate.”

Publicitate

Postarea a adunat rapid reacții de la utilizatorii Facebook. În câteva ore a adunat 6.000 de like-uri, aproximativ 400 de comentarii și peste 2.000 de distribuiri. 

Câteva dintre reacțiile internauților: 

„Si eu care ma pregăteam sa devin urmasa dr Shepard, ce operații pe creier făceam unor parlamentari....”

„Hei, dupa atatia ani eu ma credeam deja chirurg! Mi-ati distrus visele!”

„Fir-ar! Mi-ati spulberat visul...”

Reamintim că publicația Libertatea a publicat o anchetă care arată că un italian a pretins că este medic și a efectuat mai multe operații la câteva clinici private din țara. Subiectul a fost dezbătut intens pe TV și în online. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu