Skip to main content

Federația Română de Rugby și FCB lansează noul echipament al Echipei naționale

 
Federația Română de Rugby și FCB lansează noul echipament al Echipei naționale

Federația Română de Rugby și agenția FCB Bucharest au lansat noul echipament al Echipei naționale de rugby a României.

Noul echipament se aliniază la mesajul Federației Române de Rugby, #ToțipentruRomânia. Designul grafic are drept element vizual principal trunchiul unui stejar, cu referire la denumirea neoficială a echipei, Stejarii.

Publicitate

Fiecare inel din design-ul trunchiului este ilustrat cu numele jucătorilor care au purtat tricoul reprezentativei la Jocurile Olimpice, Cupa Mondială sau care au câştigat Campionatul European.

Alin Petrache, Președinte FRR: Designul realizat de echipa FCB se raliază mesajului FRR, #ToțiPentruRomânia, și are la bază valorile fundamentale ale acestui sport: respectul, disciplina, pasiunea, integritatea și solidaritatea. De asemenea, acesta sintetizează moștenirea culturală a poporului nostru, precum și atitudinea noastră, a românilor, în fața dificultăților și a provocărilor de-a lungul timpului. 

Viorel Holovach, Senior Art Director FCB Bucharest: „Luând în considerare variantele anterioare ale echipamentului echipei naționale, foarte bine realizate și cu un mare succes la public, această provocare a venit mănușă în anul centenar.

Pentru a ilustra mesajul #ToțiPentruRomânia, am mers către esență – oamenii care au construit istoria acestei echipe și cei care le calcă pe urme acum. În condițiile în care vorbim despre Stejarii noștri, trunchiul ilustrat pe echipament a fost alegerea firească”

Echipele care au realizat proiectul sunt: Federația Română de Rugby: Alin Petrache - Președinte, Andreea Smeu-Tanase - Marketing Manager FCB Bucharest: Viorel Holovaci – Senior Art Director, Claudiu Dobriță – Creative Director, Costin Zisu – Copywriter, Oana Dănilă – Senior Account Manager

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu