Skip to main content

Familia Moromete vine pe HBO și HBO GO. Care sunt filmele și serialele lunii martie

 
Familia Moromete vine pe HBO și HBO GO. Care sunt filmele și serialele lunii martie

Filmul românesc Moromeții 2, Solo: A Star Wars Story sau filmul Marvel Omul Furnică și Viespea se numără printre titlurile lunii martie la HBO și HBO GO.

Moromeții 2, filmul care îl are în prim-plan pe mezinul Niculae, continuă povestea familiei Moromete după cel de-al Doilea Război Mondial.

Prima lună de primăvară vine și cu filme pentru copii: Hotel Transylvania 3: Hotel Vacation, Incredibilii 2, Open Season sau Yogi Bear.

Publicitate

În materie de seriale, HBO GO va avea sezoane noi din The Good Fight, Billions, Templierii, Gomorra sau Pretty little liars.  Pe HBO vom vedea și miniseria „I am the night”, cu Chris Pine, Tin Star și Eight Days. (detalii AICI)

Paginademedia.ro prezintă lista filmelor lunii martie la HBO și HBO GO:

Ant-man and the Wasp - Omul Furnică și Viespea

Difuzări: 10, 11, 13, 14, 16, 28, 29 martie

În timp ce Scott încearcă să fie supererou și tată, Hope van Dyne și doctorul Hank Pym îl însărcinează cu o nouă misiune, iar Omul Furnică trebuie să lupte alături de Viespe ca să descopere secrete din trecutul lor.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Difuzări: - Varianta subtitrată: 16, 22 martie. - Varianta dublată: 17 martie

Mavis îi face o surpriză lui Dracula: toată familia va pleca într-o croazieră de lux astfel încât Dracula nu va mai fi nevoit să se ocupe de vacanțele tuturor, iar toți ceilalți din grupul lui Drac nu pot rezista și vin și ei. 

INCREDIBLES 2

Difuzări: 31 martie (varianta subtitrată)

Helen se află în lumina reflectoarelor, iar Bob încearcă să se descurce cu actele de eroism zilnice ale vieții normale.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT

Difuzări: 24, 25, 27, 28, 30 martie

Ethan Hunt și echipa lui trebuie să facă echipă cu August Walker, un asasin CIA, pentru a preveni o catastrofă nucleară.

SOLO: A STAR WARS STORY

Difuzări: 3, 4, 6, 7, 9, 21, 22, 31 martie

Han Solo se împrietenește cu viitorul lui copilot, Chewbacca, și îl întâlnește pe Lando Calrissian de-a lungul unor aventuri în periculoasa lume criminală subterană.

MOROMEȚII 2

Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23 martie

Filmul continuă povestea familiei Moromete după cel de-al Doilea Război Mondial și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae.

GOTTI (2018)

Difuzări: 23, 28, 29 martie

Această dramă biografică trece prin trei decade ale vieții mafiotului John Gotti și prezintă ascensiunea lui, alături de fiul său și de soția lui loială, până la preluarea conducerii familiei mafiote Gambino din New York.

UNSANE  - TULBURARE

Difuzări: 9, 10, 15, 22, 23 martie

O tânără continuă să fie bântuită de viziuni cu hărțuitorul ei chiar și după ce se mută într-un oraș nou. Ea caută ajutor la un centru pentru sănătatea mintală, dar este internată împotriva voinței sale și descoperă că hărțuitorul ei lucrează acolo.

ZOE (2018)

Difuzări: 7, 8, 23 martie

Zoe și Cole sunt iubiți și colegi la Relationist Labs, o companie care produce însoțitori sintetici. Relația lor este amenințată când Zoe descoperă un adevăr dureros.

GEORGE, TRĂSNITUL JUNGLEI 2

Difuzări: 9, 10 martie

Au trecut cinci ani de când Ursula a părăsit civilizația ca să se căsătorească cu George, adorabilul și stângaciul rege al junglei. Acum tatăl lui George Junior, lui George îi e greu să jongleze cu rolurile sale de rege, tată și soț iubitor.

O ALTĂ POVESTE ÎNCÂLCITĂ

Difuzări: 2, 3, 27 martie

Rapunzel vrea să recupereze timpul pierdut după toți anii petrecuți în turn. Cu ajutorul prietenilor loiali și al lui Eugene, adevărata ei iubire, ea pleacă să exploreze lumea de dincolo de zidurile Coronei.

ÎNGERII LUI CHARLIE: ÎN GOANA MARE

Difuzări: 1, 16, 26, 27 martie

Îngerii se întorc pentru o nouă aventură: ele investighează furtul unei baze de date cu profilurile mai multor martori după ce cinci oameni de pe listă sunt omorâți.

OPEN SEASON (2006) NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE

Difuzări: 23, 24 martie

Un urs grizzly pe nume Boog, domesticit de pădurarul Beth, își ajută prietenul cerb adolescent, Elliot, să scape de vânătorul Shaw. Când Elliot vrea să întoarcă ajutorul primit de la Boog și să îl ajute pe acesta să scape de Beth, el descoperă că ursul este de fapt foarte fericit cu viața lui domestică.

THE ISLAND (2005) - INSULA

Difuzări: 2, 3, 8, 11, 12 martie

Un bărbat care trăiește într-o colonie futuristă sterilă începe să-și pună existența sub semnul întrebării când prietena lui este aleasă să meargă pe Insulă, aparent ultimul loc necontaminat din lume.

TRANCE (2013) - CAPCANA MINȚII

Difuzări: 8, 19, 30 martie

Simon, un licitator, face echipă cu niște hoți pentru a fura o pictură a lui Goya care valorează milioane de dolari. După ce, în timpul jafului, este lovit la cap, când se trezește descoperă că nu mai știe unde a ascuns pictura.

WALK THE LINE - POVESTEA LUI JOHNNY CASH

Difuzări: 14, 15, 24 martie

În 1955, un tânăr slăbănog, cu o chitară în mână și care se recomanda J.R. Cash, intră în ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marchează un moment crucial pentru cultura americană. Johnny Cash va influența definitiv muzica Statelor Unite, compozițiile sale originale oferind inspirație viitoarelor vedete rock, country, punk, folk și rap.

YOGI BEAR - URSULEȚUL YOGI - 30, 31 martie

Atunci când un primar hrăpăreț decide să închidă parcul Jellystone, Yogi îi cooptează pe Boo Boo, ajutorul său de încredere, și pe pădurarul Smith ca să salveze parcul și să demonstreze că e, într-adevăr, “mai isteț decât ursul obișnuit.”

O INVENTATOARE ÎN SILICON VALLEY - 28 martie

Cu o invenție nouă care a promis revoluționarea testării sângelui, Elizabeth Holmes a devenit cea mai tânără miliardară și a fost considerată un nou Steve Jobs. Apoi, peste noapte, compania ei s-a dizolvat.

UNITED SKATES - 14 martie

În timp ce pistele pentru patine cu rotile încep să se închidă, acest documentar prezintă o comunitate cu sute de oameni care luptă într-un mediu amenințat de rasism ca să salveze subcultura afro-americană a patinatului pe rotile.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa platesti ca sa vezi filme de 15 ani reluate pina la disperare - asta inseamna HBO Romania - am renuntat la extraoptiune pentru ca sincer sa ai hbo nu mai este nici o scofala - seriale romanesti de calitate indoielnica, filme de arta romanesti si straine (zici ca e arte si nu hbo) si din cind in cind cite un "blocbaster" lesinat...

Trimite un comentariu