Skip to main content

Familia Moromete vine pe HBO şi HBO GO. Care sunt filmele şi serialele lunii martie

 
Familia Moromete vine pe HBO şi HBO GO. Care sunt filmele şi serialele lunii martie

Filmul românesc Moromeţii 2, Solo: A Star Wars Story sau filmul Marvel Omul Furnică şi Viespea se numără printre titlurile lunii martie la HBO şi HBO GO.

Publicitate

Moromeţii 2, filmul care îl are în prim-plan pe mezinul Niculae, continuă povestea familiei Moromete după cel de-al Doilea Război Mondial.

Prima lună de primăvară vine şi cu filme pentru copii: Hotel Transylvania 3: Hotel Vacation, Incredibilii 2, Open Season sau Yogi Bear.


În materie de seriale, HBO GO va avea sezoane noi din The Good Fight, Billions, Templierii, Gomorra sau Pretty little liars. Pe HBO vom vedea şi miniseria „I am the night”, cu Chris Pine, Tin Star şi Eight Days. (detalii AICI)

Paginademedia.ro prezintă lista filmelor lunii martie la HBO şi HBO GO:

Ant-man and the Wasp - Omul Furnică şi Viespea

Difuzări: 10, 11, 13, 14, 16, 28, 29 martie

În timp ce Scott încearcă să fie supererou şi tată, Hope van Dyne şi doctorul Hank Pym îl însărcinează cu o nouă misiune, iar Omul Furnică trebuie să lupte alături de Viespe ca să descopere secrete din trecutul lor.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Difuzări: -Varianta subtitrată: 16, 22 martie. - Varianta dublată: 17 martie

Mavis îi face o surpriză lui Dracula: toată familia va pleca într-o croazieră de lux astfel încât Dracula nu va mai fi nevoit să se ocupe de vacanţele tuturor, iar toţi ceilalţi din grupul lui Drac nu pot rezista şi vin şi ei.

INCREDIBLES 2

Difuzări: 31 martie (varianta subtitrată)

Helen se află în lumina reflectoarelor, iar Bob încearcă să se descurce cu actele de eroism zilnice ale vieţii normale.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT

Difuzări: 24, 25, 27, 28, 30 martie

Ethan Hunt şi echipa lui trebuie să facă echipă cu August Walker, un asasin CIA, pentru a preveni o catastrofă nucleară.

SOLO: A STAR WARS STORY

Difuzări: 3, 4, 6, 7, 9, 21, 22, 31 martie

Han Solo se împrieteneşte cu viitorul lui copilot, Chewbacca, şi îl întâlneşte pe Lando Calrissian de-a lungul unor aventuri în periculoasa lume criminală subterană.

MOROMEŢII 2

Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23 martie

Filmul continuă povestea familiei Moromete după cel de-al Doilea Război Mondial şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae.

GOTTI (2018)

Difuzări: 23, 28, 29 martie

Această dramă biografică trece prin trei decade ale vieţii mafiotului John Gotti şi prezintă ascensiunea lui, alături de fiul său şi de soţia lui loială, până la preluarea conducerii familiei mafiote Gambino din New York.

UNSANE - TULBURARE

Difuzări: 9, 10, 15, 22, 23 martie

O tânără continuă să fie bântuită de viziuni cu hărţuitorul ei chiar şi după ce se mută într-un oraş nou. Ea caută ajutor la un centru pentru sănătatea mintală, dar este internată împotriva voinţei sale şi descoperă că hărţuitorul ei lucrează acolo.

ZOE (2018)

Difuzări: 7, 8, 23 martie

Zoe şi Cole sunt iubiţi şi colegi la Relationist Labs, o companie care produce însoţitori sintetici. Relaţia lor este ameninţată când Zoe descoperă un adevăr dureros.

GEORGE, TRĂSNITUL JUNGLEI 2

Difuzări: 9, 10 martie

Au trecut cinci ani de când Ursula a părăsit civilizaţia ca să se căsătorească cu George, adorabilul şi stângaciul rege al junglei. Acum tatăl lui George Junior, lui George îi e greu să jongleze cu rolurile sale de rege, tată şi soţ iubitor.

O ALTĂ POVESTE ÎNCÂLCITĂ

Difuzări: 2, 3, 27 martie

Rapunzel vrea să recupereze timpul pierdut după toţi anii petrecuţi în turn. Cu ajutorul prietenilor loiali şi al lui Eugene, adevărata ei iubire, ea pleacă să exploreze lumea de dincolo de zidurile Coronei.

ÎNGERII LUI CHARLIE: ÎN GOANA MARE

Difuzări: 1, 16, 26, 27 martie

Îngerii se întorc pentru o nouă aventură: ele investighează furtul unei baze de date cu profilurile mai multor martori după ce cinci oameni de pe listă sunt omorâţi.

OPEN SEASON (2006) NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE

Difuzări: 23, 24 martie

Un urs grizzly pe nume Boog, domesticit de pădurarul Beth, îşi ajută prietenul cerb adolescent, Elliot, să scape de vânătorul Shaw. Când Elliot vrea să întoarcă ajutorul primit de la Boog şi să îl ajute pe acesta să scape de Beth, el descoperă că ursul este de fapt foarte fericit cu viaţa lui domestică.

THE ISLAND (2005) - INSULA

Difuzări: 2, 3, 8, 11, 12 martie

Un bărbat care trăieşte într-o colonie futuristă sterilă începe să-şi pună existenţa sub semnul întrebării când prietena lui este aleasă să meargă pe Insulă, aparent ultimul loc necontaminat din lume.

TRANCE (2013) - CAPCANA MINŢII

Difuzări: 8, 19, 30 martie

Simon, un licitator, face echipă cu nişte hoţi pentru a fura o pictură a lui Goya care valorează milioane de dolari. După ce, în timpul jafului, este lovit la cap, când se trezeşte descoperă că nu mai ştie unde a ascuns pictura.

WALK THE LINE - POVESTEA LUI JOHNNY CASH

Difuzări: 14, 15, 24 martie

În 1955, un tânăr slăbănog, cu o chitară în mână şi care se recomanda J.R. Cash, intră în ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marchează un moment crucial pentru cultura americană. Johnny Cash va influenţa definitiv muzica Statelor Unite, compoziţiile sale originale oferind inspiraţie viitoarelor vedete rock, country, punk, folk şi rap.

YOGI BEAR - URSULEŢUL YOGI - 30, 31 martie

Atunci când un primar hrăpăreţ decide să închidă parcul Jellystone, Yogi îi cooptează pe Boo Boo, ajutorul său de încredere, şi pe pădurarul Smith ca să salveze parcul şi să demonstreze că e, într-adevăr, “mai isteţ decât ursul obişnuit.”

O INVENTATOARE ÎN SILICON VALLEY - 28 martie

Cu o invenţie nouă care a promis revoluţionarea testării sângelui, Elizabeth Holmes a devenit cea mai tânără miliardară şi a fost considerată un nou Steve Jobs. Apoi, peste noapte, compania ei s-a dizolvat.

UNITED SKATES - 14 martie

În timp ce pistele pentru patine cu rotile încep să se închidă, acest documentar prezintă o comunitate cu sute de oameni care luptă într-un mediu ameninţat de rasism ca să salveze subcultura afro-americană a patinatului pe rotile.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cici cici
    Sa platesti ca sa vezi filme de 15 ani reluate pina la disperare - asta inseamna HBO Romania - am renuntat la extraoptiune pentru ca sincer sa ai hbo nu mai este nici o scofala - seriale romanesti de calitate indoielnica, filme de arta romanesti si straine (zici ca e arte si nu hbo) si din cind in cind cite un "blocbaster" lesinat...

Trimite un comentariu

sus