Skip to main content

Fostul jurnalist Cristi Zărescu, coordonator al unei "forțe de reacție rapidă în online" a PSD București

 
Fostul jurnalist Cristi Zărescu, coordonator al unei "forțe de reacție rapidă în online" a PSD București

Fostul jurnalist Cristian Zărescu, consilier al primarului sectorului 4, Daniel Băluță, va fi coordonatorul unui nou departament din organizația PSD București, un fel de "forță de reacție rapidă în online". Despre ce este vorba și când va fi operațional acest departament?

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Zărescu a explicat ce va face noul departament.

Pe scurt, două direcții: reacții la atacurile împotriva PSD și răspunsuri la întrebările oamenilor.

Cristi Zărescu, pentru Paginademedia.ro:

"Urmează să pregătesc o echipă care va avea reacții la atacurile media ale adversarilor politici ai PSD București, dar și la întrebările pe care le au oamenii, în legătură cu ce se întâmplă la nivelul primăriilor din Capitală", a declarat Zărescu pentru Paginademedia.ro.

"Vor fi răspunsuri la numeroasele atacuri online la care este supus PSD. Sunt partide care își bazează mesajele pe atacurile împotriva PSD. Noi ne propunem să intervenim acolo unde este nevoie și să răspundem la eventualele atacuri la tot ce ține de PSD București și de membrii PSD București.

Cât despre răspunsurile la întrebările oamenilor?

"Oamenii ne trimit tot felul de mesaje, au tot felul de nedumeriri. Și la Primăria Sectorului 4, primim întrebări legate de tot felul de lucruri: ridicarea gunoiului, anveloparea blocurilor, iluminat etc. Este foarte important să le răspundem", spune Cristi Zărescu.

Sunt întrebări legate de activitatea primăriilor din fiecare sector. Noi vom lua legătura cu cei responsabili din primării și le vom răspunde", a mai spus Cristi Zărescu despre activitatea viitorului departament.

Când va fi operațional noul departament?

"În 15 zile, acest grup va fi operațional", a precizat Zărescu.

Cristian Zărescu a lucrat ca jurnalist până în urmă cu trei ani, când a plecat de la România TV. Este membru PSD și consilier al primarului sectorului 4, Daniel Băluță.

Citește și:

 

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu