Skip to main content

Gabriela Firea, încă o "declarație de război" la Dragnea. Burtierele orei: "manipulare", "măr otrăvit", "se încalcă legi"

 
Gabriela Firea, încă o "declarație de război" la Dragnea. Burtierele orei: "manipulare", "măr otrăvit", "se încalcă legi"

BURTIERĂ LA MINUT. Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea, Gabriela Firea. Subiectele celor cinci posturi de știri în jurul orei 13.30, când primarul Capitalei a ieșit la atac cu o "șarjă" de acuzații la agresa Guvernului.

Publicitate

Cum s-a văzut în burtiere? "Manipulare de joasă speță", "se aruncă un măr otrăvit către bucureșteni", "se încalcă legi, pregătesc un dosar" sunt doar câteva dintre burtiere.

De notat că cele mai multe minute le-au alocat primarului Gabrielei Firea posturile România TV și Antena 3. Digi 24, B1 și Realitatea TV au întrerupt mai devreme cu câteva minute directul, pentru publicitate.

De ce a ieșit Firea cu declarații?

Gabriela Firea a declarat înaintea unei ședințe a Asociației Municipiilor din România că Guvernul a decis să taie din bugetul Primăriei Capitalei și că „practic, s-a decis soarta bucureştenilor cu uşile închise şi cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-şi spună opinia despre bugetul Capitalei”.

Primarul municipiului București susține că bugetul primăriei a suferit o tăiere de 25%, care ar afecta transportul public, termoficarea, iluminatul sau apa, iar decizia de reducere a finanțării de către stat este, de fapt, o „răzbunare”.

Paginademedia.ro vă prezintă Burtierele la minut:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu