Skip to main content

#3seriale. Actorul George Piştereanu şi definiţia serialului: „de cele mai multe ori nu îl poţi lăsa, devine o dependenţă”

 
#3seriale. Actorul George Piştereanu şi definiţia serialului: „de cele mai multe ori nu îl poţi lăsa, devine o dependenţă”

George Piştereanu face parte din distribuţia serialului Pro TV Vlad şi joacă rolul lui Tibi, „acolitul” unuia dintre personajele negative din serial.

Publicitate

Înainte de serial însă, a fost Silviu în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, câştigătorul premiului Ursul de Argint în 2010. A mai făcut parte şi din alte distribuţii, precum Loverboy, „Minte-mă frumos în Centru Vechi” şi „Aventurile lui Nelly”.

Ce spune actorul despre seriale?

George Piştereanu:

„Serialele în ultimii ani au explodat în preferinţele publicului, pentru că sunt foarte bine făcute, au actori senzaţionali şi descoperi alţii noi la fel de buni.

Dar cel mai interesant este că video-ul nu se termină dupa 2-3 ore, ci durează sezoane întregi unde totul se complică şi de cele mai multe ori nu îl poţi lăsa, devine o dependenţă. Din această perspectivă, nu prea încep să urmăresc seriale, pentru că ar trebui să renunţ la orele de somn care şi aşa sunt destul de puţine. Îmi rămân filmele.”

Care sunt recomandările lui George?

Unul dintre ele este Game of Thrones, iar actorul mărturiseşte că a participat la un casting pentru un rol episodic, dar nu l-a obţinut.

La ce seriale se uită George Piştereanu, pe PaginadeSeriale.ro

Despre #3Seriale.
Citeşte şi:
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus