Skip to main content

#3seriale. Actorul George Piștereanu și definiția serialului: „de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență”

 
#3seriale. Actorul George Piștereanu și definiția serialului: „de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență”

George Piștereanu face parte din distribuția serialului Pro TV Vlad și joacă rolul lui Tibi, „acolitul” unuia dintre personajele negative din serial.

Înainte de serial însă, a fost Silviu în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, câștigătorul premiului Ursul de Argint în 2010. A mai făcut parte și din alte distribuții, precum Loverboy, „Minte-mă frumos în Centru Vechi” și „Aventurile lui Nelly”.

Ce spune actorul despre seriale?

Publicitate

George Piștereanu:

„Serialele în ultimii ani au explodat în preferințele publicului, pentru că sunt foarte bine făcute, au actori senzaționali și descoperi alții noi la fel de buni.

Dar cel mai interesant este că video-ul nu se termină dupa 2-3 ore, ci durează sezoane întregi unde totul se complică și de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență. Din această perspectivă, nu prea încep să urmăresc seriale, pentru că ar trebui să renunț la orele de somn care și așa sunt destul de puține. Îmi rămân filmele.”

Care sunt recomandările lui George?

Unul dintre ele este Game of Thrones, iar actorul mărturisește că a participat la un casting pentru un rol episodic, dar nu l-a obținut.

La ce seriale se uită George Piștereanu, pe PaginadeSeriale.ro

Despre #3Seriale.
 
 
Citește și:
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu