Skip to main content

Un post de radio din Sebeş se transformă din local, în regional

 
Un post de radio din Sebeş se transformă din local, în regional

Un radio local din Sebeş se va transforma din post local în post regional. Este vorba despre Hit FM Alba, care începând din 26 februarie va avea o putere mai mare de acoperire. Se va auzi în tot judeţul Alba, nu doar oraşul Sebeş ca si până acum, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Postul emite pe frecvenţa 88,6 şi va avea un program de ştiri locale difuzat din ora în oră. Pe lânga acestea mai are şi emisiuni muzicale şi culturale.

O emisiunea de muzică populară, care este programată de luni până vineri între 16:00 şi 18:00, se va numi „Centenarul de folclor” pentru a marca 100 de nai de la Marea Unire, spune sursa citată.

„La ordinea zilei” este un alt talk-show din grila Hit FM Alba difuzat de luni până vineri de la 18:00 la 19:00.

De asemenea, acelaşi post se aude şi pe frecvenţa 94,3, în zona Munţilor Apuseni.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în luna noiembrie trecerea din local în regional.

Cătălin Simion, manager platformei Media Alba:

„E foarte important să ştii spre ce canal media să direcţionezi un antreprenor, iar din această cauză am ales să creăm Platforma Media Alba (PMAB), platformă care va acoperi tot judeţul Alba. Platforma cuprinde doua posturi de radio, Hit Fm Alba Regional si Hit FM din Muntii Apuseni, 6 publicaţii online, Ziarul Apulum, Sebesanul, Blajanul, Ziaruldeaiud, Cugireanul, Ziarulmotilor şi 82 pagini de social media create pentru fiecare oras si comuna din judetul Alba dar si pentru publicatii.

Informaţile live vor fi destinate celor 340.000 de locuitori ai judeţului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite. Preconizăm că, săptămânal, informaţia va ajunge la peste 75% din persoanele dornice de informaţie de pe raza judeţului Alba şi nu numai.”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tom si Jderii Tom si Jderii
    In plus cum e posibil ca un post de radio din Romania sa functioneze cu semnale de staie si jingle-uri furate de la alte statii HitFm straine? Reprezentantul CNA din zona doarme sau e prietenul acelor indivizi care detin frecventa aia?
  • Tom si Jderii Tom si Jderii
    Nu inteleg cum au acordat cei de la CNA licenta de radio regional cand bietii emit doar local in Sebes, Alba Iulia si Campeni? Regional inseamna sa se auda pana in judetele vecine. Ce e cu parodia asta?
  • geo geo
    "O emisiunea de muzică populară, care este programată de luni până vineri între 16:00 și 18:00, se va numi „Centenarul de folclor” pentru a marca 100 de nai de la Marea Unire" . Asta cu suta de ani a fost anul trecut, dragii mei...
  • marian marian
    Da ,R dar a dus emisiunea pana la miezul nopti asa au putut avea si ei un pic de audienta pe national si urban pe comercial a condus pro asa ca nu te mai ambala prea tare
  • D D
    Asa e "Razvan Putina mile R A1", dar ai uitat sa zici ca a fost lider la pensionari. Pe site-ul "a1" scrie doar de national si urban.
    Oare cine a fost lider pe comercial ? La "tinerei" ?
  • R R
    Audientele de aseara??? Asia Expresss a fost lider de audiență!

Trimite un comentariu

sus