Skip to main content

Un post de radio din Sebeș se transformă din local, în regional

 
Un post de radio din Sebeș se transformă din local, în regional

Un radio local din Sebeș se va transforma din post local în post regional. Este vorba despre Hit FM Alba, care începând din 26 februarie va avea o putere mai mare de acoperire. Se va auzi în tot județul Alba, nu doar orașul Sebeș ca si până acum, anunță reprezentanții postului. 

Postul emite pe frecvența 88,6 și va avea un program de știri locale difuzat din ora în oră. Pe lânga acestea mai are și emisiuni muzicale și culturale. 

Publicitate

O emisiunea de muzică populară, care este programată de luni până vineri între 16:00 și 18:00, se va numi „Centenarul de folclor” pentru a marca 100 de nai de la Marea Unire, spune sursa citată. 

„La ordinea zilei” este un alt talk-show din grila Hit FM Alba difuzat de luni până vineri de la 18:00 la 19:00. 

De asemenea, același post se aude și pe frecvența 94,3, în zona Munților Apuseni. 

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în luna noiembrie trecerea din local în regional. 

Cătălin Simion, manager platformei Media Alba:

„E foarte important să știi spre ce canal media să direcționezi un antreprenor, iar din această cauză am ales să creăm Platforma Media Alba (PMAB), platformă care va acoperi tot județul Alba. Platforma cuprinde doua posturi de radio, Hit Fm Alba Regional si Hit FM din Muntii Apuseni, 6 publicații online, Ziarul Apulum, Sebesanul, Blajanul, Ziaruldeaiud, Cugireanul, Ziarulmotilor și 82 pagini de social media create pentru fiecare oras si comuna din judetul Alba dar si pentru publicatii.

Informațile live vor fi destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite. Preconizăm că, săptămânal, informația va ajunge la peste 75% din persoanele dornice de informație de pe raza județului Alba și nu numai.”


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • In plus cum e posibil ca un post de radio din Romania sa functioneze cu semnale de staie si jingle-uri furate de la alte statii HitFm straine? Reprezentantul CNA din zona doarme sau e prietenul acelor indivizi care detin frecventa aia?
  • Nu inteleg cum au acordat cei de la CNA licenta de radio regional cand bietii emit doar local in Sebes, Alba Iulia si Campeni? Regional inseamna sa se auda pana in judetele vecine. Ce e cu parodia asta?
  • "O emisiunea de muzică populară, care este programată de luni până vineri între 16:00 și 18:00, se va numi „Centenarul de folclor” pentru a marca 100 de nai de la Marea Unire" . Asta cu suta de ani a fost anul trecut, dragii mei...
  • Da ,R dar a dus emisiunea pana la miezul nopti asa au putut avea si ei un pic de audienta pe national si urban pe comercial a condus pro asa ca nu te mai ambala prea tare
  • Asa e "Razvan Putina mile R A1", dar ai uitat sa zici ca a fost lider la pensionari. Pe site-ul "a1" scrie doar de national si urban.
    Oare cine a fost lider pe comercial ? La "tinerei" ?

Trimite un comentariu