Skip to main content

iLikeIT, SuperSpeed și Ce se întâmplă doctore? se întorc în acest sfârșit de săptămână la Pro TV

 
iLikeIT, SuperSpeed și Ce se întâmplă doctore? se întorc în acest sfârșit de săptămână la Pro TV

iLikeIT, SuperSpeed și Ce se întâmplă doctore? se întorc la Pro TV în acest sfârșit de săptămână.

Publicitate

Emisiunea de tehnologie, prezentată de George Buhnici începe sâmbătă, 16 februarie, de la ora 10:00 cu informații de la CES Las Vegas și ce se va prezenta la Mobile World Congress Barcelona.

Sâmbătă vor fi prezentate device-urile care îmbunătățesc traiul suferinzilor, spre exemplu scaunul cu rotile autonom sau cel care îi poate ajuta pe paraplegici să stea în picioare. Din seria gadget-urilor mai puțin obișnuite fac parte litiera care se curăță singură, oglinda cu comenzi vocale sau dispozitivul inteligent care te ajută să faci whisky sau... țuică.

De asemenea, în fiecare săptămână, emisiunea va avea un invitat special. Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad de la Pro TV va fi prezent în prima ediție de sâmbătă. 

Oana Cuzino se întoarce cu sezonul 24 din Ce se întâmplă doctore? duminică, 17 februarie, de la ora 10:00. Florin Busuioc este invitatul din prima ediție, unde va povesti despre problemele de sănătate prin care a trecut la sfârșitul anului trecut.

Oana Cuzino: „În noul sezon ne-am propus să analizam traiul nostru de zi cu zi, al românilor, și să venim cu idei cât mai bune. Vom merge în laborator cu alimentele noastre tradiționale și vom dezbate și orice mit popular, cum ar fi, de exemplu, pâinea. Daca vrei să slăbesti, trebuie să renunți, în primul rand, la pâinea cea de toate zilele. Nimic mai fals. Și că tot vorbim de slăbit, în sfârșit chirurgia bariatrică destinată persoanelor obeze poate fi accesată gratuit și în unele spitale de stat. Aflăm cui îi este destinată procedura și care sunt așteptările”

Tot duminică, 17 februarie va fi difuzată prima ediție din noul sezon al emisiunii SuperSpeed, începând cu ora 10:30. Bratu și Giurgea vor prezenta imagini cu noul Porsche 911, un Seat Tarraco și un autoturism electric, Nissan Leaf.

Costin Giurgea și Tudor Bratu: „Cea mai urmărită emisiune de mașini va face și mai mult conținut pentru online. Ce vom face nou în acest sezon este că vom încerca să împachetăm conținutul nostru astfel încât să răspundă celor două directive primordiale #giurgeasibratu: o idee memorabilă și o execuție spectaculoasă, pentru că #SuperSpeedEAtunciCând aceste două cerințe sunt îndeplinite”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiunea SuperSpeed este sâmbătă la ora 10:30, la fel ca sezoanele precedente, și nu duminică, așa cum scrie în articol.

Trimite un comentariu