Skip to main content

#Superscrieri 8 și-a desemnat finaliștii. Ziariști de la Recorder, Gazeta Sporturilor sau Decât o Revistă printre nominalizări

 
#Superscrieri 8 și-a desemnat finaliștii. Ziariști de la Recorder, Gazeta Sporturilor sau Decât o Revistă printre nominalizări

Ediția cu numărul opt a Premiilor Superscrieri și-a desemnat finaliștii, mai exact 38 de lucrări din peste 200 înscrise. Competiția care premiază anual cele mai bune materiale de presă a anunțat care sunt numele nominalizate în cadrul celor șase categorii: Portret, Reportaj, Investigație, Opinie, TV&Video - Jurnalism, Fotojurnalism - Fotografie de news & Fotografie documentară. 

Printre aceștia se numără ziariști de la redacții precum Recorder, Să fie lumină, Decât o Revistă, Teleleu sau echipa de investigații de la Gazeta Sporturilor. 

Publicitate

Câștigătorii celor șase categorii de concurs vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Superscrieri de la Teatrul Național București, luni, 25 martie. Gala va fi precedată de o nouă ediție a Zilelor Superscrieri, pe 24 și 25 martie la Teatrul Apollo111. 

„Evenimentul își propune să aducă mai aproape autorii și publicul, prin ateliere, talk-uri, Cercul de Donatori pentru Presă, Masterclass-ul SuperZiceri și alte întâlniri speciale, expoziții, standuri de prezentare și vânzare”, spun reprezentanții competiției. 

Amintim că publicul poate vota câștigătorul secțiunii - Superscrierea cititorilor - până pe 10 martie. 

Paginademedia.ro prezintă lista celor 38 de materiale nominalizate pentru Premiile Superscrieri, din acest an: 

Portret

Reportaj

Investigație

Opinie

TV & Video 

Fotojurnalism - Fotografie documentară

Fotojurnalism - Fotografie de news

Juriul ediției din acest an este format din: Emilia Șercan – președinte juriu, Bogdan Dincă, Cătălin Tolontan, Dan Duca, Florin Negruțiu, Georgiana Ilie, Irina Păcurariu, Marius Comper, Mary Vignoles, Mihnea Măruță, Mona Dîrțu, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Paul Radu, Petruț Călinescu, Robert Schwartz, Teodor Tiță.

„Ca în fiecare an, în cazul conflictelor de interese, membrii juriului s-au recuzat de la evaluarea anumitor materiale înscrise”, menționează sursa citată. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu