Skip to main content

Bravo, ai stil schimbă ora de difuzare. Când se va vedea emisiunea de la Kanal D

 
Bravo, ai stil schimbă ora de difuzare. Când se va vedea emisiunea de la Kanal D

Bravo, ai stil de la Kanal D își schimbă ora de difuzare începând cu această săptămână.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Ilinca Vandici se mută cu o oră mai devreme în cursul săptămânii. Astfel, Bravo, ai stil se va vedea de la ora 22:00, în zilele de miercuri, joi și vineri, spun reprezentanții Kanal D. Schimbarea va avea loc începând cu miercuri, 13 februarie. Galele eliminatorii vor fi sunt difuzate, în continuare, sâmbătă, de la ora 23:00.

În această săptămână, juratul temporar este cântăreața Amna. Ea se va alătura juraților emisiunii, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Amna: „M-am simțit extraordinar în ipostaza de jurat „Bravo, ai stil!„. A fost o experiență pe cinste, m-am distrat foarte mult. Îi cunoșteam pe jurați și asta a facut să mă acomodez foarte repede la rolul meu în emisiune. Concurentele sunt foarte frumoase, talentate și, cu siguranta, își merită locul în aceasta competiție.

Încă din prima zi în care am fost prezentă în platou am simțit foarte multă tensiune între concurente, lucru care dovedește că își doresc cu orice preț marele premiu. Sunt foarte recunoscătoare că am trait această experiență și cu siguranță aș repeta-o oricând”

Până acum, în ipostaza de jurat temporar au mai fost Pepe, Christina Ich, Anda Adam, Andreea Bănică, Lidia Buble și Daniel Buzdugan.

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu