Skip to main content

Premier League continuă încă trei sezoane la Eurosport. Postul a luat și drepturile pentru Cupa Angliei

 
Premier League continuă încă trei sezoane la Eurosport. Postul a luat și drepturile pentru Cupa Angliei
Foto: Laurence Griffiths - Getty Images

Eurosport va difuza Premier League, campionatul englez de fotbal, pentru încă trei seazone, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Noua întelegere începe din toamnă, odată cu startul noului sezonul. Eurosport a transmis Premier League pentru prima dată în România în anul 2013.

Eurosport anunță și achiziția recentă a drepturilor de difuzare pentru din Cupa Angliei The Emirates FA Cup, începând din acest sezon și până în 2021.

Newport County - Manchester City și Manchester United - Chelsea, din actualul ediție a cupei, vor fi difuzate sâmbătă (16 februarie) respectiv luni (18 februarie). Meciurile vor fi diponibile, în direct, pe Eurosport și pe Eurosport Player.

Postul din portofoliul Discovery va transmite comentariu local ale partidelor, rezumate din campionatul englez, precum și materiale video digitale pe platformele Eurosport România.

Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia:

„Reînnoirea drepturilor arată în mod clar importanța strategică a pieței românești în portofoliul Discovery din regiune, punând cel mai palpitant campionat de fotbal din lume la dispoziția unui popor care iubește cu adevărat acest sport.”

Suntem mândri că am putut contribui la popularitatea extraordinară a Premier League încă din momentul în care am cumpărat prima dată drepturile, în 2013, și suntem entuziasmați să continuăm colaborarea pentru încă trei sezoane. Suntem hotărâți să alimentăm în continuare pasiunea fanilor sportului din România, printr-o selecție vastă de evenimente sportive de nivel global.”

Odată cu anunțarea prelungirii drepturilor pentru Premier League până în 2022, suplimentar față de cele pentru FA Cup până în 2021, Discovery continuă să construiască, prin brandul Eurosport, un portofoliu fantastic de conținut pentru pasionații de sport din România, fiind deja gazda celor mai mari competiții de tenis din lume. Adăugăm acestei liste Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, dar și lansarea recentă a Golf TV. Suntem foarte entuziasmați de calitatea pe care o putem oferi, prin conținutul nostru, pasionaților de sport din România și tuturor partenerilor.”

Eurosport difuzează și alte competiții sportive precum cele patru Mari Șlem-uri de tenis, competiții de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Le Tour de France și La Vuelta, campionate de snooker și sporturi de iarnă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Rusine, Eurosport, pentru lipsa de respect fata de publicul din Romania. Degeaba dau bani pe drepturi, daca nu se uita nimeni. De ce nu se uita? Pentru ca HD e aproape obligatoriu in epoca asta. Oricit de bune ar fi meciurile, nu ma voi uita in SD.
    Sa le fie de bine!
  • E absolut penibil ca unul din cele mai tari campionate (daca nu cel mai tare) sa fie transmis la o calitate a imaginii atat de slaba. Nu doar ca e SD, dar e cel mai prost SD din toata grila de programe, atat pe digi cat si pe telekom. Sunt canale care in format SD se vad aproape HD, cu zece clase peste eurosportul romanesc. Pacat ca cei care comenteaza meciurile sunt foarte buni, se pierde intreaga experienta. Iar faptul ca meciurile de duminica nu sunt transmise e un alt mare minus.
  • Super tare, cand altii transmit meciuri 4K, Eurosport isi va bate joc inca 3 ani de noi in SD. Multumim Eurosport!

Trimite un comentariu