Skip to main content

Gala Premiilor Gopo, pentru prima dată la Digi 24 și Film Now

 
Gala Premiilor Gopo, pentru prima dată la Digi 24 și Film Now

Digi 24 și Film Now vor transmite în direct, cea de-a XIII-a ediție a Premiilor Gopo, pentru prima dată în istoria evenimentului. Cele două posturi sunt și co-producătoare ale evenimentului. Gala Premiilor Gopo va avea loc pe 19 martie 2019.

Publicitate

 

Marți, 19 martie 2019, jurnalul România 24 va transmite primele imagini și declarații ale nominalizaților și invitaților, iar de la ora 20:00, Film Now va difuza integral și în exclusivitate Gala Premiilor Gopo.
 
„Moromeții 2”, în regia lui Stere Gulea, “Dragoste 1. Câine”, în regia lui Florin Șerban, “Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, în regia lui Radu Jude, “Pororoca” (regia Constantin Popescu) și “Charleston” (regia Andrei Crețulescu) sunt producțiile concurează pentru titlul de Cel mai bun film. Lista tuturor nominalizărilor este disponibilă pe site-ul Premiile Gopo.
 
Tudor Giurgiu, inițiator al Galei Premiilor Gopo: „Ne bucurăm să avem alături, la cea de 13-a ediție, un partener angajat în susținerea cinematografiei românești, atât prin programele dedicate, unice în peisajul audio-vizual, cât și prin valorile pe care le promovează”

Nominalizările vor fi dezvăluite de Oana Zamfir, prezentatoare Ca-n Filme la Digi24 prin intermediul unui mesaj video, difuzat joi, 21 februarie 2019 de la ora 12:30 la Digi 24 și 12:35 la Film Now.

În anii trecuți, transmisiunea a fost asigurată de TVR, prin TVR 2 și TVR HD, între 2015 și 2018 și de Pro Cinema, în anul 2014.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu