Skip to main content

Pro TV: „Anunţul nu a fost o surpriză. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen.”

 
Pro TV: „Anunţul nu a fost o surpriză. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen.”

După ce Telekom s-a declarat „surprins”de anunţul făcut de Pro TV, vineri seara, postul vine astăzi cu un răspuns:

Publicitate

„Anunţul nu a fost o surpriză, Telekom şi NextGen fiind informaţi de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-şi anunţe telespectatorii cu cel puţin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri”, arată Pro TV într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

În plus, compania dă vina pe Telekom pentru această situaţie, precizând că „este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar şi a unor prelungiri ale contractului iniţial”.

„Trebuie să respectăm aceleaşi principii faţă de partenerii noştri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom şi NextGen de a reduce costurile”, mai adaugă Pro TV.

Compania menţionează în acelaşi comunicat că speră să rezolve această situaţie până pe 28 februarie.

Redăm în continuare comunicatul integral:

PRO TV îşi informează publicul în legătură cu posibilitatea ca programele sale să nu mai fie disponibile abonaţilor Telekom începând cu 1 martie. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni de a semna un nou contract, dar şi a unor prelungiri ale contractului iniţial. PRO TV este pe deplin implicat şi speră să rezolve această situaţie până joi 28 februarie, dar depinde de dorinţa Telekom şi NextGen de a face acest lucru.

Pentru că Telekom şi NextGen nu au confirmat până noaptea trecută dacă vor continua să retransmită canalele PRO TV şi după data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din păcate, să înceapă informarea telespectatorilor săi în legătură cu faptul că este posibil ca aceştia să nu mai poata viziona canalele PRO TV după data de 1 martie.

Anunţul nu a fost o surpriză, Telekom şi NextGen fiind informaţi de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-şi anunţe telespectatorii cu cel puţin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri.

Nu putem da detalii care ţin de această negociere, dar vă asigurăm că oferim canalele noastre tuturor operatorilor în condiţii adecvate şi rezonabile.

Trebuie să respectăm aceleaşi principii faţă de partenerii noştri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom şi NextGen de a reduce costurile.

PRO TV regretă această situaţie si depune toate eforturile pentru a o soluţiona de o manieră rezonabilă, astfel încât abonaţii Telekom să poată urmări ca până acum programele noastre.

Pentru mai multe informaţii, abonaţii pot contacta serviciul de asistenţă Telekom: www.telekom.ro/formular-contact/, NextGen: www.next-gen.ro sau www.protv.ro/contact.

Citeşte şi: "Pro TV vrea creşterea preţului." Reacţia Telekom după anunţul agresiv al Pro TV că "ar putea ieşi" din grila operatorului

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ. Pro TV anunţă agresiv că ar putea ieşi de pe Telekom şi NextGen. Toate site-urile Pro, "inundate" de anunţ

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costel Costel
    Urmăresc Pro tv ul din luna martie a anului 1996 când a intrat pe cablu în Târgu jiu,aveam 13 ani îmi aduc aminte că seara butonand telecomanda în locul programului Rtl apăruse noul Pro tv la vremea aceea era cel mai urmărit post de televiziune și a rămas încă cel mai urmărit,totuși pro ul de acum nu mai este pro ul de altă dată,în primii 9-10 ani de emisie avea o grilă de programe bogată în filme seriale,filme artistice,emisiune matinală,grafica de identitate a postului era parcă mai reușită,încă îl mai urmaresc totuși față de celelalte posturi încă mai difuzează emisiuni bune,filme etc,pe Antena 1 filmele sunt tot mai rare,kanal d difuzează doar filme turcești,prima tv care s a lansat în 1997 ca fiind concurent al pro tv s a prăfuit de mult.
  • Mari Mari
    Bună credință și respect față de abonați din partea Telekom ar fi însemnat să îsi notifice abonații cu 30 de zile în avans că nu va mai transmite ProTV, în loc să se facă că plouă.
    Este dreptul și decizia Telekom să nu mai transmită ProTV, dar abonații trebuie înștiințați, nu puși în fața faptului împlinit.

    Reacția ProTV este perfect justificată de iresponsabilitatea Telekom.
  • daniel daniel
    In primul rand, se apropie campionatul european ! Din ce vad eu in comentatii voi sunteti fani ai antenelor *** deci nu va deranjeaza. Cel de la Telekom au scos Nat Geo ! Sau ati uitat ?? Si aia au avut o strategie agresiva ?? Pe satelit nu avem HD decat la 2 canale Ok, in rest turci si ***.
  • Denis s Denis s
    La cât ma uit la emisiunile lor... Pentru mine nu e mare pierdere...
  • Redondo Redondo
    Eu o să rămân la Telekom indiferent de ce se va întâmpla. Nu o să plâng după morții ăștia de foame de la Pro Tv.
  • Ciprian Ciprian
    Gheorghe, that's not the point! E vorba de o afacere, nu discutam de continut! Aia prosti, dar multi, au votat ce au votat: si la noi si la englezi(brexit) si la americani(trump), dar tot aia se uita la TV si vor pleca de la Telekom!
  • Focus Sat Focus Sat
    Telekom are de unde să plătească, la ce preț au câteva programe prin satelit își permit, numai că vor să rămână și ei cu ceva în buzunar. Ce se faci, astă vară au anunțat că au o creștere de abonați la DTH ( satelit ) cu 37 % mai mare decât în 2017.Next s-au aruncat și ei că au crescut la numărul de abonați. Dar ei au vrut să se laude....acum trag ponoasele...
  • Expertul Expertul
    @Gheorghe, Eu sunt de acord sa se faca pachet separat cu canalele Pro, dar sa se faca pachete separate si pentruAntene, KanalD, Euro sport, Discovery, AXN, Desene, muzica, etc. Eu de ce sa platesc pentru canale la care nu ma uit?
  • Gheorghe Gheorghe
    @Ciprian: Sunt multi “destepti” care se uita la protv, la fel de multi se duc la vot si uite in ce hal arata tara asta. Audienta e un etalon pt calitatea si moralitatea emisiunilor de pe ProTv? Nu e. Asa ca sa fie introdus ca pachet cu plata de cablisti, sa vedem cati “destepti” sunt dispusi sa plateasca.
  • Ciprian Ciprian
    Atata comentati pe aici, ca pro tv aia, ca protv ailalta, dar, nu va uitati niciunul pe audientele protvulul de cand exista, e numai pe locul 1(uitati-va pe audiente aici, pe pagina de media)! Asa ca mai scutiti-ma, poate nu va uitati voi, 10-15 insi de mai sus, dar milioane se uita si o sa fie problema mare pt Telekom(care oricum, de cat de ''bun'' e, nu mai stiu nemtii cum sa scape de el - auzisem ca vor sa l vanda unui afacerist bulgar)!
  • geo geo
    Pro tv a iesit dim must-carry acum un an. Sa inteleg ca au facut contract pe un an cu Telekom - oare cu ceilalti cum a procedat ? - sau au incheiat un contract multianual - la care face referire Dan - cu o crestere de 3 % ? Telekom face caz doar pentru acesti 3 % ori cei de la Pro TV cer mai multi bani ? Au existat situatii similare in alte tari, ca cea mai importanta televiune sa nu cada la intelegere cu un cablist important, cine si cum a intervenit si cum s-a rezolvat problema ?
  • Allex Allex
    Păi, e puțin jenant pt cei de la Pro pentru ca desi au un super profit, castiga o gramada de bani din publicitate, isi doresc acum o taxa de 5 ori mai mare din parte Telekom. Cu toate acestea, isi filmeaza emisiunile intr-un spatiu de toata jena.
  • Titi Titi
    Catre F ! Mai lasa-ma cu cota voastra umflata ... exact ca pe vremea lui ceasca cand venea in campanie umflau productiile... Daca se cred tari de ce nu cer bani de la firmele la care fac publicitate? De ce cei de la Mediaset nu mai fac ca ei ? Apropo ce sa vad la pro betivii de la Las Ferbinti ? Sau cum ii cade fata Raduleascai de la atata botox? Fratilor daca nu aveti bani vindeti canalele de umplutura ca deja sunt rebreduite si tot degeaba !? Dar sa faceti presiune pe abonati mi se pare prea "Dragnea"! Faliment usor!
  • Pachet Pachet
    Sa faca pachet separat de programe pentru Pro, dar nu cred ca suna bine pentru Protv. Sunt curios cati abonați ar plati in plus pentru Protv. Eu unul m-as abtine.
  • bing bing
    foame de bani, dar imaginea brand-ului e prafuita

Trimite un comentariu

sus