Skip to main content

Pro TV: „Anunţul nu a fost o surpriză. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen.”

 
Pro TV: „Anunţul nu a fost o surpriză. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen.”

După ce Telekom s-a declarat „surprins”de anunţul făcut de Pro TV, vineri seara, postul vine astăzi cu un răspuns:

Publicitate

„Anunţul nu a fost o surpriză, Telekom şi NextGen fiind informaţi de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-şi anunţe telespectatorii cu cel puţin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri”, arată Pro TV într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

În plus, compania dă vina pe Telekom pentru această situaţie, precizând că „este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar şi a unor prelungiri ale contractului iniţial”.

„Trebuie să respectăm aceleaşi principii faţă de partenerii noştri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom şi NextGen de a reduce costurile”, mai adaugă Pro TV.

Compania menţionează în acelaşi comunicat că speră să rezolve această situaţie până pe 28 februarie.

Redăm în continuare comunicatul integral:

PRO TV îşi informează publicul în legătură cu posibilitatea ca programele sale să nu mai fie disponibile abonaţilor Telekom începând cu 1 martie. Această situaţie este cauzata de refuzul Telekom şi NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni de a semna un nou contract, dar şi a unor prelungiri ale contractului iniţial. PRO TV este pe deplin implicat şi speră să rezolve această situaţie până joi 28 februarie, dar depinde de dorinţa Telekom şi NextGen de a face acest lucru.

Pentru că Telekom şi NextGen nu au confirmat până noaptea trecută dacă vor continua să retransmită canalele PRO TV şi după data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din păcate, să înceapă informarea telespectatorilor săi în legătură cu faptul că este posibil ca aceştia să nu mai poata viziona canalele PRO TV după data de 1 martie.

Anunţul nu a fost o surpriză, Telekom şi NextGen fiind informaţi de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-şi anunţe telespectatorii cu cel puţin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri.

Nu putem da detalii care ţin de această negociere, dar vă asigurăm că oferim canalele noastre tuturor operatorilor în condiţii adecvate şi rezonabile.

Trebuie să respectăm aceleaşi principii faţă de partenerii noştri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom şi NextGen de a reduce costurile.

PRO TV regretă această situaţie si depune toate eforturile pentru a o soluţiona de o manieră rezonabilă, astfel încât abonaţii Telekom să poată urmări ca până acum programele noastre.

Pentru mai multe informaţii, abonaţii pot contacta serviciul de asistenţă Telekom: www.telekom.ro/formular-contact/, NextGen: www.next-gen.ro sau www.protv.ro/contact.

Citeşte şi: "Pro TV vrea creşterea preţului." Reacţia Telekom după anunţul agresiv al Pro TV că "ar putea ieşi" din grila operatorului

Citeşte şi: ULTIMĂ ORĂ. Pro TV anunţă agresiv că ar putea ieşi de pe Telekom şi NextGen. Toate site-urile Pro, "inundate" de anunţ

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasi Dj-ul Vasi Dj-ul
    Dar de ce nu fac cablistii o mutare smart: sa includa canalele Pro-ului in lista de optionale, precum HBO. Vreti ProTv si canalele Pro? 5 lei. Sa vedem cati romani sunt dispusi sa plateasca in plus pt ei, mai ales cei cu resurse financiare mici. Nu inteleg ce nu le mai ajunge astora se la Pro? Jupoaie de bani cablistii, cer bani de la stat pt emisiuni, profit au, deci sunt ok. Ce nu le mai ajunge?
  • Ioana G Ioana G
    Pai cum vine asta: 5 lei doar pt ProTV cand abobamentul la cablu este de 30 de lei pt 140 de canale!!!! Ia sa ne mai scuteasca Pro-ul cu toate emisiunile lor rasuflate. Nu mai produc aproape nimic bun autohton. Sanatate Pro si drum bun!
  • Wilhelm 1 Wilhelm 1
    Sunt curios daca nu ii mai preia niciun operator de cablu, cat de mult o sa planga dupa ProTV romanii sau cati romani o sa plateasca separat pt a vedea ProTv. Daca sare calul, Pro e out, pt c romanu nu face casa buna cu banu gras.
  • Cetatean platitor de taxe Cetatean platitor de taxe
    Protv ul = Psd= lacomi,nesatui...bleah...
  • Dan Dan
    "Incepand cu data de 1 februarie 2018, Pretul pentru achizitionarea de catre un Operator a Drepturilor de Retransmisie este de 0.9141 EUR plus TVA/abonat/luna. Incepand cu data de 1 februarie a anului 2019, precum si incepand cu data de 1 februarie a fiecaruia dintre anii urmatori, pe durata Termenului de Valabilitate, Pretul va creste cu 3% fata de Pretul valabil pentru perioada anterioara de 12 luni."

    Exista si o grila de discounturi de volum intre 11% (300-600 mii de abonati) si 63% (peste 3 milioane de abonati). Deci pretul e undeva intre 2 si 5 lei per abonat, in functie de retea.
  • marian marian
    Din acest anunt transmis de pro inseamna ca Telrkom este de vina sa faca bine sa plateasca ca si asa cer bani multi pentru nimic au o gramada de programe de umplutura , cei care sustin trustul lui V, sa se abtina de a mai comenta aberati
  • Dan Dan
    Poate aflati care este tariful actual al ProTv pentru fiecare cablist in parte. Partea proasta e ca tot mai multe posturi ies din must-carry si cer bani de la cablisti, ceea ce nu este sustenabil.
  • F F
    Telekom dacă vrea sa facă economii sa dea mai putini bani la alte posturi, nu la ăla care a facut 47% cota pe comercial în ultimile 3 vineri.

Trimite un comentariu

sus