Skip to main content

SATIRĂ. Sarmi și Segetuța, cele două capre ale site-ului Bravos Națiune, au înființat Fundația Sarmi-Segetuța

 
SATIRĂ. Sarmi și Segetuța, cele două capre ale site-ului Bravos Națiune, au înființat Fundația Sarmi-Segetuța

SATIRĂ. Site-ul de satiră Bravos Națiune, împreună cu cele două capre de etnie daco-romană, Sarmi și Segetuța, au lansat Fundația Sarmi-Segetuța sub sloganul „Salvați capra vecinului!”.

Este, de fapt, un nou proiect al site-ului de satiră bravosnatiune.ro.

Sarmi și Segetuța vor apărea într-o serie de videoclipuri, disponibile pe site-ul bravosnatiune.ro în care vor satiriza evenimentele care au loc în România.

Publicitate

Cine sunt Sarmi și Segetuța?

Cele două personaje dezbat problemele de actualitate și știri în fiecare episod.

Sarmi este capră de senator, “deșteapta satului”, două facultăți, două limbi foarte străine, la putere și, evident, atotcunoscătoare.

Segetuța este capră de om sărac, “proasta satului”, dar autodidactă, dezorientată și “apăsată” de o viață grea, căreia nu poate să-i mai facă față.

În primul episod al seriei, cele două capre vorbesc despre democrație și inventează un nou concept: Turbo-Democrația Românească. Tot în poveștile de pe Bravos Națiune, caprele discută despre România ca fiind prima țară care modifică Legea Gravitației printr-o ordonanță de urgență a Guvernului.

Primul episod, Democrația, se poate viziona aici. Episodul despre modificare Legii Gravitații prin OUG poate fi urmărit aici.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu