Skip to main content

VIDEO. Telekom, campanie cu „bip” de Ziua Îndrăgostiților: „Abonamentul tău te bip...”

 
VIDEO. Telekom, campanie cu „bip” de Ziua Îndrăgostiților: „Abonamentul tău te bip...”

Telekom intră pe TV cu o nouă campanie de produs, de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete cu....„bip”, după modelul clipurilor în care se cenzurează cuvintele licențioase.  

Publicitate

Cele două spoturi publicitare surprind patru cupluri, fericitul care are abonament Telekom și internet la discreție și nefericitul cu abonament de la altă companie care n-are pic de internet. 

La final, vocea din spot ne spune:

„Dacă te simți ca Mihai/Dan, abonamentul tău te *bip*, spune-i adio și portează-te la Telekom”

Din comunicatul Telekom aflăm că noua campanie „este construită în jurul mesajului „Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșeală, nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.”

Ce se ascunde în spatele bip-ului?

I-am întrebat pe reprezentanții Telekom ce se ascunde în spatele „bip”-ului. Ce au răspuns aceștia: 

„În ceea ce privește noile spot-uri TV, conceptul creativ oferă consumatorilor opțiunea de a alege un răspuns care să exprime propria percepție în privința abonamentului de telefonie mobilă pe care îl au și să decidă, în consecință, portarea în rețeaua Telekom. Totodata, acest concept îi implică în mod activ pe consumatori în campania noastră.”

În ce constă oferta?

Orice client care își portează numărul de telefon în rețeaua Telekom și optează pentru un abonament mobil va avea primele trei luni gratuite. Abonamentul se numește Mobil 5 și va consta, după trecerea celor trei luni din ofertă, 5 euro, fără o perioadă minimă contractuală.

Spoturile publicitare, în continuare:

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • bip ca nu mai stiu cum sa taie capul celorlalti operatori
    cu noile campanii bip ataca orange romania, asta vor
    mai erau acum cateva saptamani altele de la telekom... Daca ai abonament la Orange inseamna ca ai fost Pacalit, Vino La Telekom sa te pacalim si noi (mai tare)

Trimite un comentariu