Skip to main content

Tudor Muşat, într-o emisiune la Europa FM. La fel şi Sanda Nicola, realizatoare Digi 24. Ce alte nume sunt în proiect

 
Tudor Muşat, într-o emisiune la Europa FM. La fel şi Sanda Nicola, realizatoare Digi 24. Ce alte nume sunt în proiect

Jurnaliştii Tudor Muşat, prospăt plecat de la postul Digi 24, şi Sanda Nicola se alătură unui nou proiect editorial la Europa FM, alături de Cristian Tudor Popescu, Moise Guran si Teodor Tiţă.

Publicitate

Sanda Nicola este în acelaşi timp şi în echipa Digi24, pe tronsonul de ştiri de seară.

Postul de radio va lansa un bloc de cinci emisiuni noi de interviuri şi dezbateri sub denumirea „Piaţa Victoriei”, din 18 februarie.

Noul proiect începe luni seară, de la ora 18:15, cu Cristian Tudor Popescu şi Moise Guran, într-o emisiune moderată de Anca Simina, anunţă reprezentanţii postului.

Tudor Muşat, Sanda Nicola şi Anca Gradinaru vor acoperi câte o zi de interviuri, marţi, miercuri şi joi, cu personalităţi din zona politică, economică şi socială. Teodor Tiţă va face sinteza săptămânii, în fiecare vineri, de la aceeaşi oră.

Titlul noului program este denumit „Piaţa Victoriei” pentru că „este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieţii publice româneşti”, a spus Ciprian Dinu, directorul de programe de la Europa FM.

Ciprian Dinu, director de programe Europa FM:

“Intrăm într-o perioadă foarte intensă din punctul de vedere al actualităţii şi credem că era necesar să răspundem nevoii ascultătorilor noştri de a înţelege mai bine lumea în care trăim. Este şi motivul pentru care în acest proiect se regăseşte una dintre cele mai bune selecţii de jurnalişti români ai momentului.

De ce Piaţa Victoriei? Pentru că este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieţii publice româneşti. E situat la intersecţia dintre autoritatea publică şi societatea civilă, dintre guvernanţi şi guvernaţi, este până la urmă punctul central al României.

Iar emisiunea îşi propune să devină un reper de claritate, locul în care ascultătorii vor fi ajutaţi să îşi formeze zilnic propriile concluzii, într-o manieră informată şi coerentă.”

CONTEXT. Jurnalistul Tudor Muşat unul dintre principalii prezentatori ai postului Digi 24, a părăsit staţia la începutul acestei luni, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate. Alături de acesta au plecat şi alţi câţiva reporteri, dar şi editori şi producători.

Citeşte şi:

OFICIAL. Răzvan şi Dani, patru ore de emisiune, până la ora 12.00


EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă


S-a „furat” şi România furată. Proiectul de investigaţii de pe Digi24, scos de pe post


Pregăteşte Digi 24 o schimbare majoră, o repoziţionare ca o staţie mai mult generalistă? Ce spun oficialii televiziunii


EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide staţiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea staţiilor locale


Cum vede un om de televiziune situaţia de la localele Digi24. Închiderea staţiilor era „Varianta B”



Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Ce ironie nu ? Lucrezi la Digi 24 si in loc sa faci un proiect pentru postul de radio al trustului, care incearca sa concureze cu Europa FM, te duci la concurenta.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @bing, nu. Sanda Nicola e la orele 22, 23 și 24 la știri.
  • bing bing
    a plecat si sanda nicola de la digi 24?
  • Nicoleta Nicoleta
    Foarte interesant proiectul, multumesc pentru informatie.

Trimite un comentariu

sus