Skip to main content

Tudor Mușat, într-o emisiune la Europa FM. La fel și Sanda Nicola, realizatoare Digi 24. Ce alte nume sunt în proiect

 
Tudor Mușat, într-o emisiune la Europa FM. La fel și Sanda Nicola, realizatoare Digi 24. Ce alte nume sunt în proiect

Jurnaliștii Tudor Mușat, prospăt plecat de la postul Digi 24, și Sanda Nicola se alătură unui nou proiect editorial la Europa FM, alături de Cristian Tudor Popescu, Moise Guran si Teodor Tiță.

Publicitate

Sanda Nicola este în același timp și în echipa Digi24, pe tronsonul de știri de seară. 

Postul de radio va lansa un bloc de cinci emisiuni noi de interviuri și dezbateri sub denumirea „Piața Victoriei”, din 18 februarie.

Noul proiect începe luni seară, de la ora 18:15, cu Cristian Tudor Popescu și Moise Guran, într-o emisiune moderată de Anca Simina, anunță reprezentanții postului.

Tudor Mușat, Sanda Nicola și Anca Gradinaru vor acoperi câte o zi de interviuri, marți, miercuri și joi, cu personalități din zona politică, economică și socială. Teodor Tiță va face sinteza săptămânii, în fiecare vineri, de la aceeași oră.

Titlul noului program este denumit „Piața Victoriei” pentru că „este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești”, a spus Ciprian Dinu, directorul de programe de la Europa FM.

Ciprian Dinu, director de programe Europa FM:

“Intrăm într-o perioadă foarte intensă din punctul de vedere al actualității și credem că era necesar să răspundem nevoii ascultătorilor noștri de a înțelege mai bine lumea în care trăim. Este și motivul pentru care în acest proiect se regăsește una dintre cele mai bune selecții de jurnaliști români ai momentului.

De ce Piața Victoriei? Pentru că este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești. E situat la intersecția dintre autoritatea publică și societatea civilă, dintre guvernanți și guvernați, este până la urmă punctul central al României.

Iar emisiunea își propune să devină un reper de claritate, locul în care ascultătorii vor fi ajutați să își formeze zilnic propriile concluzii, într-o manieră informată și coerentă.”

CONTEXT. Jurnalistul Tudor Mușat unul dintre principalii prezentatori ai postului Digi 24, a părăsit stația la începutul acestei luni, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate. Alături de acesta au plecat și alți câțiva reporteri, dar și editori și producători.
 

Citește și: 

OFICIAL. Răzvan și Dani, patru ore de emisiune, până la ora 12.00


EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă


S-a „furat” și România furată. Proiectul de investigații de pe Digi24, scos de pe post


Pregătește Digi 24 o schimbare majoră, o repoziționare ca o stație mai mult generalistă? Ce spun oficialii televiziunii


EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide stațiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Mușat părăsește postul. Alți câțiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea stațiilor locale


Cum vede un om de televiziune situația de la localele Digi24. Închiderea stațiilor era „Varianta B” 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu