Skip to main content

Cine sunt vedetele care trebuie să ghicească „măștile” din emisiunea lui Dan Negru

 
Cine sunt vedetele care trebuie să ghicească „măștile” din emisiunea lui Dan Negru

Antena 1 a  anunțat vedetele care vor ghici „măștile” în noua emisiune prezentată de Dan Negru.

Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban sunt cele șase vedete permanente in show-ul Scena Misterelor, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Aceștia vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile din spatele măștilor, în fiecare ediție a emisiunii lui negru. Alături cei șase se vor afla alte patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta. La fel ca și la revelioane, cele zece vedete vor fi împărțite în două tabere, care se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor.

Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. „Măștile ascund celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, mari actori, sportivi și vedete de televiziune”, menționează sursa citată. Reamintim că postul de televiziune l-a anunțat și pe Romică Țociu în postura de co-prezentator al show-ului.

Dana Mladin, producătorul show-ului:

„Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem - că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației... Și-atunci să vezi!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Având în vedere popularitatea recenta a The masked singer ar putea sa funcționeze, dar cu vedetele astea?
  • A vazut Antena ca e pe val The Masked Singer in SUA si au zis sa incerce si ei sa faca o emisiune saptamanala cu masti. Coincidenta? I think not. De parca nu ne ajungea formatul asta (in care toata lumea urla neintrerupt) o data pe an, la fiecare revelion. Ma mir ca nu au adus-o si pe doamna Carneci sa ne incante auzul cu urletele ei.
  • aceleași personaje considerate vedete doar pentru că sunt supraexpuse de anumite televiziuni, cu talent incert (în ce excelează Rona Hartner sau Andrei Duban?) o emsiune ok pentru nostalgicii „Cu mască, fără mască”. Pe când și „Floarea din grădină”?
  • naspa, aceleasi "vedete" prafuite care le plimba pe la toate emisiunile
    Antena 1 crede ca astia au valoare ca sa ridice audienta
  • Deci Dana Mladin a fost la pro...le a stricat un format -pt ca nu a intrat pe tv, si nu prea cred ca il vor difuza vreodata- si acu a revenit la Antena? ...

Trimite un comentariu