Skip to main content

VIDEO. Pro TV, "abuz de putere" în cazul Telekom. De ce? Media Podcast by Paginademedia

 
VIDEO. Pro TV, "abuz de putere" în cazul Telekom. De ce? Media Podcast by Paginademedia

VIDEO. Subiectul zilei la Media Podcast by Paginademedia, cu Petrişor Obae: Este sau nu în regulă atitudinea Pro TV în raport cu Telekom?

Publicitate

„Presa este o putere, iar folosirea ei în alte scopuri decât cel normal - în interesul publicului - înseamnă un ABUZ de putere”, spune Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro.

Media Podcastul este disponobil şi pe Souncloud.

VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro cu Petrişor Obae, episodul 5:

Rubrica este disponibilă şi ca Podcast, pe Soundcloud:

Vezi celelalte Media Podcasturi:


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Asta din poza nu e obama?
  • marian marian
    Bocitoare Vrei bine s-o sau nu daca, atunci sa faca pachete si antenele prafuite cat si turci pro are ce arata restul sunt umpluturi si de splalat creiere iar in legatura cu publicitatea toste au destula , daca vrei s-o sau nu ai HBO
  • Vrei bine, nu ... nu ai! Vrei bine, nu ... nu ai!
    @mad79
    1. fara cablisti, PROTV-ul s-ar vedea dar la ei in regie
    2. ei au vrut sa iasa din lista must-carry. Asta inseamna ca daca PROTV-ul se intelege cu ei sa ii retransmita, bine, daca nu ... au sanse mari ca sa dea ei bani cablistilor sa ii retransmita
    3. pentru salarii si restul, PROTV-ul primeste bani din reclame (si nu sunt multe), de la stat (ca au vazut ca se poate), de la cablisti (cat s-o mai putea), dar si prin diverse "iertari" de datorii
    4. PROTV-ul ce ofera? un canal urmarit si n-spe de umplutura, doar sa para ca da mult?

    Raspunsul tututor cablistilor ar fi: Vrei sa te difuzez? Plateste! ... sau iti fac un pachet separat, vandut abonatilor .. si in functie de cati opteaza pentru pachetul ala, sa primesti si bani. In cazul acesta, ma intreb cine ar plati un canal/pachet in care 50% dint timpul de emisie sunt reclame, promo-uri si teleshoping? In atare situatie, ar trebui sa nu mai vezi reclame pe post (gen HBO) ...

    Crezi ca o sa le convina celor de la PROTV? (gen: f,d,Expertul,marian,tu ... si cati or mai fi)
  • mad79 mad79
    De ce nu este "ABUZ DE PUTERE",in ceea ce face ProTv-ul.
    Traim intr-o lume concurentiala,cu cerere si oferta,iar ProTv-ul incearca sa isi vanda marfa cat mai bine,asa cum si Telekom,incearca sa isi pastreze sau sa isi creasca numarul de abonati.
    Nimeni nu spune ca abonamentele la Telekom sunt mari,desi grila de programe DIFUZATE,nu este foarte ofertanta,pe langa concurenta,dar toata lumea se grabeste sa ia aparararea Telekom,fara a lua in considerare si climatul economic oferit de un guvern heirupist,fara gandire pe termen mediu si lung,care face ca ProTv sa isi asume mult mai multe riscuri,avand de facut achizitii de filme,producerea de showuri de divertisment,salarii,impozite de platit catre stat,pe langa un "cablist",care doar preia postul cu pricina si care transfera abonatului,sarcina de a-i face profit!
  • bing bing
    Pro Tv ul face ca Arielul pe piata de detergenti...
    Abuz de pozitie dominanta, face ce vrea, zice ce vrea ca oricum e si va ramane number one. Dar cine are ochi de vazut vede "mucegaiul" din coltul gurii.
  • JackTV JackTV
    macar Telekom are curajul luptei! n am auzit si de altii sa se opuna la pret, sau mai bine zis, n-am citit pe ecran la protv ca s-ar opune si altii:) Poat enu e timpul pierdut
  • Genius Genius
    Trebuie scoata PROTVul. Si mai creste IQul poporului cu 2 puncte. Daca ar scoate si Antenele ar creste cu inca 10 puncte. Exista viata si dupa PRO TV
  • cablistul cablistul
    Contractele cu PRO TV sau semnat acum 1 an pe durata mai mare si se stia de atunci ca pretul creste cu 3% pe an in urmatorii 5 ani. Telekom stia asta, dar probabil vor sa forteze scaderea pretului. Nu e "o surpriza" asa cum spun ei. Faptul ca PRO TV anunta iesirea, este prevazut in contract, deci nu e abuz deloc. Mai informati-va inainte sa sustineti.
  • mile milogul mile milogul
    cum a ramas cu razboiul? s-au impacat?
    aflam deznodamantul pe 28 februarie?
  • prapastiosu prapastiosu
    PRO-ul doreste sa primeasca taxa per abonat de la cablist in functie de nr total al abonatilor acestuia (ca si pana acum - nu-s prosti!). Propunerea ca pachetul PRO sa fie inclus intr-un pachet separat, PLUS de exemplu, si doritorii, care nu mai pot fara PRO TV, sa plateasca in plus pentru aceste canale daca tot au marit pretul, nu a fost acceptata. Atunci se va vedea cati vor dori sa platesca pentru aceste canale, dintre cei care nu mai pot rezista fara ele, si PRO-ul sa-si primeasca banii in functii de abonatii doritori si nu de la toti! Caci la mocangeala suntem primii, noi romanii. Cand e vorba sa platim in plus pentru aceste servicii nu ne mai convine. In viitor, clientii ar trebui sa platesca doar ceea ce-si doresc si nu la bulk, ce le ofera provider-ul!
  • Gaetano Gaetano
    Telekom trebuia să-şi anunțe clienții (dacă tot luptă cu trup şi suflet pentru beneficiile clienților) cu 30 zile înainte de expirarea contractului că există posibilitatea scoaterii din grilă a posturilor PRO. Aşa cum cer 30 zile termen pentru reziliere contract. De ce se băşică şi merg cu pâra la CNA??!! De ce vor cei de la Telekom dublă măsură??!! Ce doreau??!! Să anunțe sec în 28 februarie că de la 1 martie scot din grilă PRO-ul??!!
  • Com Com
    Telekom "uită" din nou să își anunțe abonații că scoate canale din grilă. La fel cum au făcut și cu NatGeo. E deja un abuz față de abonați, să le tai dintre beneficii fix cel mai urmărit post din Romania in 6/7 zile.

    Anunțând situația, ProTV face un lucru moral în relație atât cu propriii telespectatori, cât și cu abonații Telekom.
  • F F
    Este normal sa anunți cu 7 zile înainte posibilitatea ieșirii din rețea. Îți informezi telespectatorii, astfel încât vineri, dacă protv iese de pe Telekom, lumea va cunoaște conflictul.
  • Costel Costel
    Pro tv a fost...este și v a fi televiziunea cea mai urmărită din România...nu știu cum se face că tot timpul Telekom are această problemă dacă nu mă înșel și în urmă cu ceva ani pe timpul lui Dolce au mai scos timp de o săptămână programele media pro.
  • marian marian
    Bocitoarele antenutei ciocu mic , mergeti la culcare , doar voi mai comentati pe aici

Trimite un comentariu

sus