Skip to main content

Adriana Nedelea părăseşte Digi24 după şase ani

 
Adriana Nedelea părăseşte Digi24 după şase ani

Jurnalista Adriana Nedelea şi-a anunţat plecare de la Digi24, televiziune la care a prezentat ştiri în ultimii şase ani. Fix şase ani. A fost pe post din 1 martie 2013 şi a anunţat plecarea pe 1 martie 2019.

Publicitate

Prezentatoarea a anunţat pe pagina sa de Facebook despărţirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur şi simplu am decis să închei astăzi colaborarea.”

„Relaţia mea cu Digi este un privată şi îmi doresc să rămână aşa”, a mai adăugat ea.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia despărţirii a venit din partea staţiei.

Plecarea jurnalistei vine după o perioadă agitată pentru televiziunea de ştiri. În ultima lună, postul a încheiat coaborarea cu mai mulţi jurnalişti, printre care şi vedeta postului Tudor Muşat, a anunţat închiderea staţiilor locale şi a decis să renunţe la producţia de investigaţie România furată.

Ce a anunţat Adriana Nedelea pe pagina de Facebook:

1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou.

Primavara placuta, tuturor!

Despre Adriana Nedelea:

Este licenţiată în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

A fost reporter, prezentator la Radio România Actualităţi în perioada 2004 - 2005.

În acelaşi an, ea a trecut la Adevărul, ca reporter, până în 2006. Tot în 2006, Nedelea a trecut la televiziune. A fost reporter şi apoi prezentator la Realitatea TV din 2006 până în 2012.

Din 2013 a trecut la Digi 24, ca prezentator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pentru Adriana Pentru Adriana
    Pe Claudiu Mihut de la Oradea, am înțeles.
  • Adriana Adriana
    Știe cineva pe cine o aduce în locul ei?Ar fi putea în locul ei un reporter de la o stație locală la știri?
  • jk jk
    Azi de ziua postului pleaca,vai...
    P.S.Azi e si ziua KANAL d-ului,face 12 ani
  • Sergiu Sergiu
    Bataia de joc cu care ne-am obisnuit. RCS&RDS are alergie la contractele de munca pe perioade nedeterminate. Au impresia cocalarii de la cablu ca un jurnalist trebuie sa stea ca prostu sa semneze contracte din 4 in 4 luni sau din 6 in 6 luni pana cand nu le mai permite lor legea si atunci te dau afara. Nu stiu cine dracu o sa se mai angajeze vreodata la o asemenea televiziune, fara un redactor sef, fara un om responsabil care sa isi asume deciziile luate. Faliment lin...e garantat de cand sefii (slugile) din Digi24 au ajuns preșul PSDului.
  • Biz Biz
    Eu până la această Nedelea nu am auzit în viața mea o prezentatoare de știri mai stresată și mai stresantă. Sa îți placă asta cum își cântă chinul in direct înseamnă să fii sado-masochist, dar gusturile nu se discută. Asta nu are ce căuta în tv și radio.
  • Adi Adi
    Ăștia la Digi sunt experți în bătaie de joc! A cata oara anunță oamenii ,,de maine esti concediat,, ! Mare ,,caracter,,
  • asterix asterix
    Aleluia! Nu e nicio pierdere. Tipa o fi ea o buna jurnalista, dar la prezentare cateodata zau ca ma speria. Parac voia sa muste din tine dincolo de ecran. Se rutinase asa de tare ca efectiv devenise un robotel. Nu-mi mai placea deloc tipa. Chiar nici nu-i mai urmaream tronsonul 12-14 la Romania24. Asa ca tot raul spre bine. O mai astept si pe Roxana Lazarescu sa plece si totul devine minunat. Lazarescu la prezentare este mai rau decat Nedelea.
  • Miki Miki
    Cabotinism, numele tau Adriana Nedelea este!
  • Dan Dan
    @crispo
    eu sper sa aiba dreptate bing :))))
  • Crispo Crispo
    @bing
    Sper să nu ai dreptate.
    Cred, mai degrabă, că va deveni o televiziune generalistă, sau informativă cu elemente de generalistă, și că va împrumuta (și) din programele Digi Life.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Așa este. A fost scăparea mea. Am modificat
  • Santos Dumont Santos Dumont
    Prima zi digi24 nu a fost in 2013. Mai documentati-va.
  • bing bing
    daca a plecat si Adriana Nedelea de la DIGI 24 inseamnca ca televiziunea se va inchide, nu aduce profit

Trimite un comentariu

sus